Egy fiatal lánynak mennyi lehet a kiadása a kaját illetően ha egyedül lakik?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinek más de ha valamit kellene mondani kb. mennyi lehet a kaja egy hónapban?
Egyedül szeretnék végre bérelni lakást Budapesten. A fizetésem 320.000Ft. Most nézem az albérleteket Pesten.
150.000Ft lenne az albérlet rezsivel együtt (kb.) és arra vagyok kíváncsi hogy a kajára vajon mennyit költhetnék kb.? Nem eszek túl sokat, nem főzök azért mindennap. 50 vagy 100 ezer? Csak mert szeretnék tisztában lenni vele hogy sikerülne-e egyedül fentartani magam a lakásban úgy hogy valami maradjon.
Kinek mennyi a kiadása kajára 1 hónapban?
2022. máj. 13. 07:41
41/41 anonim válasza:
Ha napi 1x ebédelsz gyorsétkezdében, az átlag 2000/nap. Reggeli+vacsoara 1 ezres/nap. Napi 1 valamit (kóla, fánk, csoki, nemtudom) veszel az 500ft/nap. Ki lehet hozni többől és kevesebből (feléből) is, de az sztem hosszú távon testileg-lelkileg megterhelő. És kaján kívül kell ruha, szórakozás, utazás is. És illene félre is tenni tervezett vagy nem tervezett kiadásokra, felhalmozni legalább fél évnyi tartalékot, shit happens estekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!