Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit lehet úgy spórolni,...

Mennyit lehet úgy spórolni, ha állóvízben mosogatok?

Figyelt kérdés
A vizet meg nem a csapból engedem, hanem vízforralóval melegítem előtte.Hogy ne kelljen kifolyatnu sok vizet előtte.
2021. dec. 26. 23:05
1 2 3 4
 31/32 Andizsuzsi ***** válasza:
83%
Gyerekkoromban mi is udvarról vitt vízzel mosogattunk, fazékban melegítve. Anyám legalább 2x cserélte a vizet.
2021. dec. 28. 18:38
 32/32 anonim ***** válasza:
83%
Voltam próbanapon étteremben mosogatni. Két tálca volt, mindkettőben állóvíz. Feketét mosogattunk ott, és nagyon gyorsan kellett pörögni. Ne tudjátok meg, mi volt az első tálcában a mosogatószer és fertőtlenítő ellenére, de még az öblítősben is, (ráadásul hideg vízben) mert hiába az a szabály, hogy az öblítés folyó vizes, senkit nem érdekelt. Minden edényt zsírosnak éreztem, megfogadtam, hogy ilyen helyre nem megyek többet enni sem.:(
2021. dec. 29. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!