Ugyanúgy csinálom, ahogy az elsö, ez a lehetö legjobb módszer.
Azt a "folyóvizes mosogatást", amit sokan csinálnak - hogy az egész mosogatás alatt folyatják a vizet - teljesen értelmetlen és pazarló módszernek tartom, márcsak azért is, mert így a mosogatószernek nincs ideje feloldani a szennyezödéseket, mert azonnal le is folyik az edényekröl.
mosogatógéppel. :) Ez a legtakarékosabb megoldás.
Egy-két edényem van, amit csak kézzel mosok - de csakis folyóvízben.
Folyóvíz, ahogy az első is írja, közben el-elzárva a vizet, igyekszem minél kevesebbet vizezni. (Ezért nem is szeretem, ha a párom mosogat, ő végig engedi a vizet teljesen kinyitva, megőrülök tőle...)
Az állóvizes mosogatás számomra nagyon undorító...
A legjobb módszer, ha gyűjtögetsz egy mosogatógépre. Fapadosat kapsz már 70 ezer körül.
Nagyon megéri. Időben, pénzben, tisztaságban.
Aki folyó vizben mosogat,annak még most is nagyon olcsó a víz.
Mosogatni nem úgy kell,hogy még az étel maradék is bent van.
Akkor majd nem fog úszkálni.Az ilyet még a mosogató gépek sem szeretik,mert nem konyha malacok.Az ilyen házi asszonyok panaszkodnak,már megint eldugult a mosogató leeresztője,meg a szifonja .A mosogató gép meg büdös . 50 évvel ezelőtt is elmosogatták az edényeket,jah akkor minden étel maradékot begyűjtöttek az állatoknak.Ma meg a csatornák patkányait etetik.
Eszembe nem jutna ételmaradékot a mosogatóba mosni, mindig ki van kotorva az edény előtte.... és ezzel együtt írtam, hogy gusztustalannak találom a folyóvizes msogatást.
8-as: a használónál van a hiba, akinek büdös a mosogatógépe!
Nekem 30 éve van, egyetlen egyszer sem volt büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!