A redőny csökkenti a fűtésszámlát?
11# vagyok. Úgy mondanám, hogy a remek ablakminőség mellett nálunk amellett, hogy már-már huzat volt a lakásban, állandóan folyt a pára az ablakokon reggelre. Pont a kanapénk mögött van egy ablak, alatta a fűtőtest, mégis a hideg futkosott redőny nélkül a hátamon. Akkor döntöttem el, hogy márpedig KELL redőny, hátha javít a helyzeten.
Ha le van húzva teljesen (kis rés sincs, teljese egymásra csúsznak a lamellák, vagy mik), akkor érezhetően szigetel valamicskét, hiszen ez a "huzat érzet" teljesen megszűnt, nem borzongok a kanapén és nem utolsó sorban nem folyik a pára reggel az ablakokon.
Talán olyan szempontból mondhatom, hogy csökkentheti a fűtés költséget, hogy mivel nekem jobb a hőérzetem az esti tv-zésnél, nem érzem kényszeresen, hogy feljebb kéne csavarnom fűtést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!