A sötétítő és a dekorációs, átlátszó függöny mellé hülyeség redőnyt is felszereltetni a nyílászárókra?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 12:29
1/4 anonim válasza:
nem hülyeség..ha ügyes a redőnyös, akkor jót, gyorsan, talán nem horror áron felpattint.
Nekem így van, inkább a redőnyt használom...pláne, ha besüt(ne) a nap, az még a sugárzó hőtöl is véd..
Ha nem gond az anyagi része, csináltasd meg.
2/4 anonim válasza:
A redőny hőpajzs is. Nyárra nagyon jól tud jönni hűteni és elmenekülni a fény elől! Ill. télre is jó, mert keletkezik egy plusz légréteg, ami szigetel. Szeles időben szintén jó. Jégeső esetén is biztonságosabb vele.
3/4 anonim válasza:
A redőnyt semmi nem pótolja!
Nemcsak a fény, hanem a meleg és a hideg ellen is tökéletes.
Én a sötétítőfüggönyt szüntettem meg, nekem az felesleges a redőny mellett.
4/4 anonim válasza:
Mi redőny mellett is raktunk fel függönyöket. Hálókban, nappaliban sötétítőt, többi helyre csak mintás átlátszót, vagy pici sötétítőt, ami nem is takarja az egész ablakot, csak egy kis szoknya. Elsősorban dekor, feldobja a szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!