Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 6.ik emeleten lakunk, és...

6.ik emeleten lakunk, és folyton rettegek a széltöl, hogy leviszi a redőnyünk.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most is szombat éjszaka olyan viharos szél volt úgy csapkodta a redőnyt, hogy egyszer lehúztam teljesen, utána inkább felhúztam teljesen, de még úgy is csapkodta a szél. Nagyon féltem. Itt 55-59km/h órás szél volt az időkép szerint. Most is hétvégén pont ide mondja h viharos lesz a szél. Mivel tudnám csillapítani a félelmem? Le tudja szedni a redőnyt?

#redőny #viharosszél
2021. dec. 13. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Tanulj egy kis fizikát!
2021. dec. 13. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Igyál attól nem félsz.

Nem fogja levinni ha jól van rögzítve. Az jó ötlet ha lehúzod, vagy felhúzod teljesen, akkor nem tud alákapni.

Ha meg leviszi akkor lemész érte...

Ha műanyag akkor nem kell sietni. Ha aluminium, akkor nagyon rohanj lefelé!!!! lehet nem is koppan a betonon, már a levegően ellopják! :D

2021. dec. 13. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy felhúzod, vagy teljesen le, így nem tud alákapni.

Eléggé ki kell húznia a műanyag redőnyt, hogy kitépje a sinből. Próbáld ki fél állásba megnyomogatni, hogy lássad te is. A redőnyös is így szedi szét. Viszont a szél inkább rázza, és nincs semmi ami csillapítaná. Ezért olyan félelmetes, mintha kitépné azonnal.

2021. dec. 14. 08:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. dec. 14. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lehúzva legalább hőszigetel is.
2021. dec. 14. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rettegsz az elemektől köss egy lakásbiztosítást, kB. Havi 1500 Ft.
2021. dec. 15. 18:39
 7/7 anonim válasza:
Ott fog maradni
2021. dec. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!