Szerintetek ez átvágás akar lenni?
Szóval van egy kollegám akinek az ismerőse fakitermelő és köbméterfát is szállít házhoz. 2köböt szoktam tőle rendelni (a kollegán keresztül) így fizetek érte 50ezret/hó. Na most a kollegának múlt hét pénteken szóltam hogy kellene fa, azt mondta akkor a jövő héten meghozzák. Hétfőn már azt mondta hogy a következő hétre várjam a fát, erre ma közli 2 hét múlva jön a fa. És már november 14.én odaadtam neki a pénzt a fára,amit most nagyon bánok.
Rendben megértem nehéz kitermelni sokan rendelnek tőle plusz jön a karácsony is. Na de 2 hétbe teljen kihozni és előre elkéri a pénzt?
Most össze van vágva az összes fa amit eddig hozzatam velük, apum egyedül van otthon, idős, beteg kell neki a meleglakás.
Mit tegyek?
Volt már itt nagyon hasonló kiírás is.
Az is te voltál?
Akkor írtuk neked, hogy hagyd ki a közvetítő kollégádat, mert ő is rajtad nyerészkedik.
Nélküle gyorsabb és olcsóbb lesz ha közvetlenül a fakitermelőtől vásárolsz.
Vagy keressél a közelben egy erdészetet.
Rengeteg helyen árusítanak fát.
Sehol nincs olyan, hogy előre kell fizetni!
Ha nincs gáz, akkor fűtsetek klímával.
Sokkal olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!