Hogy fizessem ezeket, ebből a bevètelből?
Elèg kautikus ahogy most èlünk. Nincs anyagi gondjaink, csak nagyon rosszul csináljuk.
Először írom a bevètelt röviden.
3 bevètel van, mind a 3 változó.
A1: 160-220 ezer között minden hó 1-jèn.
A2:220-260 ezer között 10. èn
A3 200-280 ezer 15.èn.
A3 időszakos: szep.okt.nov. dec illetve ápr.máj.júni. júliba kapunk.
Ebben a hónapban:
A1: 210 ezer
A2: 245 ezer
A3 280 ezer
Kiadás rezsi: kb50-60 ezer között mozog
Benzin, cigi kb 50 ezer
(ebben a hónapban volt egy váratlan 100 ezres kiadás, családtag betegsèg)
Hitel:
B1-2 fizesèse 1.- től számított 6. munkanap (ha 1 je pèntek akkor 10.e)
B1 27 ezer
B2: 57 ezer
B3: 49 ezer
B3 fizetèse 15. e
Adó
C1-2 400-400 ezer 12 hónap rèszlet 33-33 ezer 27. èn. Ez előre is fizethető. De ha nincs előre fizetve akkor mindenkèppen min 1-1 et fizetni kell.
Hogy a leggazdaságosabb kifizetni, abban az esetben, ha a c1-2 tőt minèl hamarabb le akarjuk tudni. Mit miből fizessünk ki. Valami tanács?
10: 2 fő.
Kötelező vizsga áprilisba megvolt, kötelező biztosítás 63 vagy 73 ez február 1 összeg. sújadót az apósèk álják. Nem engedik hogy mi fizessük.(nem a mi nevünkön van. szervízköltsèget nem tudok átlagot írni, 4 havonta van szervíznèl múlt hónapba 30 volt, zárjavítás, olaj csere. nem tudom mennyit írhatnèk rá.
Mindig az sír, akinek lenne pénze bőven, csak nincsen meg az alapvető pénzügyi kultúrája, hogy be tudja osztani.
Azokat viszont egyáltalán nem tudom sajnálni akik dohányoznak és az évek során meg milliókat elfüstölnek.
ki sír itt?
A te sajnàlatoddal nem leszek se előrèbb, se hàtràbb, megtarthatod magadnak. Nem sajnàlatot kèrni jöttem.
amúgy sztem úgy lesz megoldva, hogy 1. fizuból a kèt hitel, a 2. ból a 3. hitel, a 3. fizuból meg az 1-1 nav os tartozàs. max teszünk egy picit fèlre, ès jan. közepère 800 ki lesz futtatva. ès marad a hitel....
tegnap befizettem 130-140 et, 270 összesen) jöv hónapba 250 et ès akkor dec. 280 maradt, amit max 2 rèszre szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!