Havi 200 000 Ft nettó bevételből fel lehet nevelni 2 gyereket?
A rezsi már levonva, 200 000 Ft jut kajára, ruhára, orvosra, gyógyszerre, szórakozásra és minden egyébre.
Tehermentes ház és kocsi van.
igaza van a 2. válaszolónak, mindenkinek mások az igényei. van, aki szereti, ha marad pénze családi mozizásra, más inkább túrázni jár ingyen. van, aki szeret étteremben enni, mások kifejezetten imádnak otthon főzni.
Viszont, akkor mégsem havi 200 a nettó bevétel, hanem jóval több, hiszen a rezsit 4 emberre már levontátok belőle, szóval a válaszom nekem is az, hogy igen.:)
Mi csak egyet tervezünk, mert félünk a jövőtől. anyukám mindig azt mondja, hogy bármi történhet, pl. tőlünk elvonták a családi pótlékot a 90-es években, eltörölték egy időre a gyedet és költségessé tették a felsőoktatást. Aztán jött egy újabb rendszer és én még ingyen tanulhattam egyetemen. Nem tudunk mindent kiszámítani.:)
27 hkm
Két szülő vagy egy? Budapesten?
Egy szülő, vidéken simán. Két szülő Pesten neccesen.
Miért ne lenne elég 200 ezer csak kajára, szórakozásra, ruhára? Ne már!!! Van aki ennyit keres, és még ebből jön le az albérlet, rezsi, számlák...
Nem lehet mindenkinek jobb munkája, nem kereshet mindenki fél-1 millókat, de azoknak is joguk van családot alapítani!
Ma már feltetted ezt a kérdést és ott is válaszoltak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!