Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért kaptam dupla összegű...

Miért kaptam dupla összegű áramszámlát?

Figyelt kérdés
ennyit drágult az áram?a fogyasztásom egyértelműen csökkent.a rendszer használati díj,csak kicsivel több mint az energiadíj.ez nem normális sztem.a számlát hiába nézem,mert azt őrajtuk kívül senki nem érti,esetleg valami szakértő.

2021. szept. 28. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmű-Émász területről van szó, ugye? Ott volt szolgáltatóváltás szeptember 1-el, és mindenki kapott becsült számlát, aki nem diktált.
2021. szept. 28. 09:40
 12/21 A kérdező kommentje:
igen,de miből gondolhatják,hogy dupla legyen,holott a fogyasztés folyamatosan csökken!!!éves leolvasás, elszámolás volt,arra is jött 3-4ezer közti csekk,ami nem a világvége,eltelt kb.2-3 hét,most meg ez..
2021. szept. 28. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Vedd fel a telefont, van ügyfélszolgálat, be tudsz menni személyesen, van mail cím is.

Nem tudom mit vársz innen.... Mi menjünk a problémád után?

Ugysem tudjuk megoldani, nyafizás helyett értelmes megoldáson járjon a fejed, nem nagy kunszt.

2021. szept. 28. 10:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A számla 1.oldaalán a kisebb narancssárga mező első sora az elszámolási időszak. Ha szolgáltatóváltáskor az eddigieknél éppen nagyobb volt a számlád, akkor az új szolgáltató ehhez igazította a maga számlázását. Úgy tudom lehet változtatni ennek összegén (érdeklődd meg tőlük) és akkor ezt fogják számlázni. Én is valamivel többet kaptam.
2021. szept. 28. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elszámolást követően módosítják a részszámlázási mennyiséget. Mivel az elszámolás és a részszámlázási mennyiség is a szolgáltató által került csak becslésre, így lehet eltérés a valós fogyasztáshoz képest. Rá kell szokni a diktálásra, ha zavar, hogy becsülnek. Ennyi...
2021. szept. 28. 11:31
 16/21 Majatom ***** válasza:
100%
Szólni kell nekik. Nekünk is megkavarták, mert az E.on-tól átvette az Opusz Titász. Leolvasás előtt az E.on-nál havonta 250 kWh-t számláztak, leolvasáskor túlfizetésünk volt, így levették 222 kWh-ra, mikor átvette az Opusz, ők meg kiszámláztak 350 kWh-t egy hónapra. Csak azért nem szóltam nekik, mert nemsokára úgy is le lesz cserélve a mérő a napelem miatt. Szóval lehet, hogy Nálad is maguktól feljebb vették a becsült fogyasztást.
2021. szept. 28. 12:00
 17/21 A kérdező kommentje:
tényleg feljebb vették...duplájára.
2021. szept. 28. 13:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Végszámlánál bizonyára majd többlet jön ki és a következő évadra korrigálják, de amint írtam: év közben is alighanem tudsz változtatni, de ezt alá kell támasztanod, szavahihetően.
2021. szept. 28. 13:07
 19/21 A kérdező kommentje:
még annyi:duplájára,takarékosabb fogyasztók vannak,nincs barkácsolás,hétvégén vagyok otthon stb-.stb-stb.már kezdem úgy érezni,hogy minden válaszadó ügyfélszolgálatos,aki megmagyarázza mindig,hogy a vevő a hülye..off.
2021. szept. 28. 13:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tévesen gondolod, de legjobb lesz, ha a szolgáltatónál érdeklődsz (legjobb személyesen, hogy legyen mód a párbeszédre).
2021. szept. 28. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!