Mosogatógéptől dupla vízszámla? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk mosogatógépet,szerintem nem gagyi Electrolux "hiper-szuper".Eco programnál 9 liter a vízfogyasztása,igaz ezt més sosem használtam mert majd 4 óra.Általában félórás vagy 1 órás programot használok,ami a papírforma szerint 7-8 liter.Hárman vagyunk általában itthon(férjem külföldön dolgozik)nem megy minden nap,de néha azért főleg karácsonykor napi kétszer is.Szóval sokallom,hogy a mostani vízszámla szinte dupla annyi lett,mint máskor.Kizárt dolog hogy több vizet használjon,mint amikor én kézzel mosogattam naponta többször.Másra viszont nem tudok gondolni,mert más változás nem volt.Lehetséges szerintetek?2014. jan. 20. 17:29
1/8 anonim válasza:
Nem túl valószínű. Nézd meg, nincs-e esetleg szivárgás valahol (zárj el minden csapot és figyeld az órát, hogy mozdul-e, nem feltétlen kell, hogy pörögjön, lehet az óránként csak pár liter is).
2/8 anonim válasza:
Nem.
A mosogatógépet kifejezetten megéri használni, egy intenzív program alatt is maximum 14-16l vizet használ el - ezt folyóvízzel 5 perc alatt érhetjük el, ha alig nyitjuk meg. Csak ugye a különbség, hogy a gép ezzel több napi étkészletet elmos 4 főre, 5 perc alatt meg sehova se jutunk kézzel.
Az általad leírt adatok NAGYON takarékosak, kézzel ennyit 3 perc alatt kifolyatsz. Kizárt, hogy a gép lenne a baj, az elsővel egyetértek, nézd meg nincs-e valahol szivárgás.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen én is így gondoltam valahogy. Tényleg nagyon utánanéztünk vásárlás előtt és nem sokat fogyaszt a leírás szerint,de azért jó hogy más megerősít ebben az elgondolásomban! Utánanézek,köszönöm!
2014. jan. 20. 19:35
4/8 anonim válasza:
Első körben a wc csészénél nézd meg nem csurdogál e a víz.
5/8 anonim válasza:
Kizárt, hogy a mosogatógép miatt nőtt meg a vízfogyasztás!
Én is inkább szivárgásra tippelek.
6/8 anonim válasza:
Nem lehetett valami év végi elszámolás?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Eddig nem találtam semmit.Azt viszont hallottam,hogy sokmindenki panaszkodik,hogy most több lett a vízszámlája!
2014. jan. 22. 19:43
8/8 anonim válasza:
szétosztják.....kiküldik azoknak,akik'szeretnek'fizetni!!!nem vacakolnak a behajtással...ugye korrekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!