Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha váratlanul egész napos...

Ha váratlanul egész napos kimaradás van egy szolgáltatásban (internet) azt valahogy kompenzálják?

Figyelt kérdés

Reggel óta nincs itthon internet. A vodafone eldugott letölthető karbantartási jegyzékében valóban szerepel 9-15 óráig hogy kimaradás lehet, de

- erről semmilyen értesítést nem kaptunk, a környékbelieket meglepte, hogy reggel egyszer csak elment a net

- másfél órával a feltüntetett időpont után továbbra sincs internetelérés

Ma dolgoznom kellett volna itthonról, de nem tudtam internet hiányában. Mivel nem tudtam előre a dologról, nem tudtam alternatívát se keresni.

Anyagilag kompenzál valahogy a szolgáltató? Egy napi munkabéremet ki téríti meg ilyen esetben például?

Felveszem velük a kapcsolatot természetesen, de a sablonos bocsánatkérésen kívül várhatok bármi egyebet?

2021. máj. 4. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Másfél éve köttettük be a szolgáltatást, azóta nem igazán ment el az internet. Ezért nekem újdonság volt a helyzet.

Tegnap nagyon kellemetlen volt, épp fontos munka kellős közepén jött a kimaradás, ráadásul előzetes figyelmeztetés nélkül. 15 óráig volt kiírva, de csak ma reggelre állították vissza.

Normális a főnököm, de direkt tegnapra időzítettünk egy fontos és sürgős feladatot, kellemetlen volt mindenkinek, hogy egyik pillanatról a másikra egy egész napra kiestem.

Bezzeg mikor 1 nappal később fizettem be a számlát, egyből vonták a késedelmi díjat... :)))))

2021. máj. 5. 08:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi is nem rég váltottunk, de egy fokkal nem lett jobb sajnos. Így is rendszeres nekünk, hogy nincs internet de legalább max 1-2 órára a régi szolgáltatónál meg volt, hogy egy napig remeteként kellett élnünk és persze nem szóltak előre, de most is így van.
2021. máj. 5. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Másfél éve köttettük be a szolgáltatást, azóta nem igazán ment el az internet."

Irigyellek! Nálunk a net dadogása mindennapos, az egy-két perces kiesések rendszeresek. Nyilván böngészés, hírolvasás közben nem veszi észre az ember, csak a gyerek esik ki a digitális oktatásból percekre...

2021. máj. 5. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Ne sírjatok már...

Nálunk pl.folyamatosan van net...mind az 5!!!mbit/sec(de inkább 3,7~3,8)-mindez ADSL,rézdróton,csak vezetékes telefonnal együtt.

Mielőtt bárki azt hinné,nincs is a hely a térképen,hát NEM! Ez Szeged,igaz, külváros,de a körtöltésen belül. "Ezt tudja" ma,2021-ben az Invitel pfujj.

2021. máj. 5. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!