Ha váratlanul egész napos kimaradás van egy szolgáltatásban (internet) azt valahogy kompenzálják?
Reggel óta nincs itthon internet. A vodafone eldugott letölthető karbantartási jegyzékében valóban szerepel 9-15 óráig hogy kimaradás lehet, de
- erről semmilyen értesítést nem kaptunk, a környékbelieket meglepte, hogy reggel egyszer csak elment a net
- másfél órával a feltüntetett időpont után továbbra sincs internetelérés
Ma dolgoznom kellett volna itthonról, de nem tudtam internet hiányában. Mivel nem tudtam előre a dologról, nem tudtam alternatívát se keresni.
Anyagilag kompenzál valahogy a szolgáltató? Egy napi munkabéremet ki téríti meg ilyen esetben például?
Felveszem velük a kapcsolatot természetesen, de a sablonos bocsánatkérésen kívül várhatok bármi egyebet?
Másfél éve köttettük be a szolgáltatást, azóta nem igazán ment el az internet. Ezért nekem újdonság volt a helyzet.
Tegnap nagyon kellemetlen volt, épp fontos munka kellős közepén jött a kimaradás, ráadásul előzetes figyelmeztetés nélkül. 15 óráig volt kiírva, de csak ma reggelre állították vissza.
Normális a főnököm, de direkt tegnapra időzítettünk egy fontos és sürgős feladatot, kellemetlen volt mindenkinek, hogy egyik pillanatról a másikra egy egész napra kiestem.
Bezzeg mikor 1 nappal később fizettem be a számlát, egyből vonták a késedelmi díjat... :)))))
"Másfél éve köttettük be a szolgáltatást, azóta nem igazán ment el az internet."
Irigyellek! Nálunk a net dadogása mindennapos, az egy-két perces kiesések rendszeresek. Nyilván böngészés, hírolvasás közben nem veszi észre az ember, csak a gyerek esik ki a digitális oktatásból percekre...
Ne sírjatok már...
Nálunk pl.folyamatosan van net...mind az 5!!!mbit/sec(de inkább 3,7~3,8)-mindez ADSL,rézdróton,csak vezetékes telefonnal együtt.
Mielőtt bárki azt hinné,nincs is a hely a térképen,hát NEM! Ez Szeged,igaz, külváros,de a körtöltésen belül. "Ezt tudja" ma,2021-ben az Invitel pfujj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!