Ha váratlanul egész napos kimaradás van egy szolgáltatásban (internet) azt valahogy kompenzálják?
Reggel óta nincs itthon internet. A vodafone eldugott letölthető karbantartási jegyzékében valóban szerepel 9-15 óráig hogy kimaradás lehet, de
- erről semmilyen értesítést nem kaptunk, a környékbelieket meglepte, hogy reggel egyszer csak elment a net
- másfél órával a feltüntetett időpont után továbbra sincs internetelérés
Ma dolgoznom kellett volna itthonról, de nem tudtam internet hiányában. Mivel nem tudtam előre a dologról, nem tudtam alternatívát se keresni.
Anyagilag kompenzál valahogy a szolgáltató? Egy napi munkabéremet ki téríti meg ilyen esetben például?
Felveszem velük a kapcsolatot természetesen, de a sablonos bocsánatkérésen kívül várhatok bármi egyebet?
"Anyagilag kompenzál valahogy a szolgáltató?" Nem.
"Egy napi munkabéremet ki téríti meg ilyen esetben például?" Senki.
"de a sablonos bocsánatkérésen kívül várhatok bármi egyebet?" Nem.
"másfél órával a feltüntetett időpont után továbbra sincs internetelérés" A kérdést is ki tudtad írni, na a munkát pontosan ugyan így kellett volna megoldani.
A munkámhoz nagyméretű fájlokat kell(ene) mozgatni, és több órás videomegbeszélésen kellett volna részt vennem, ehhez sajnos nincsen elegendő mobilnetem.
Már késő...
Az első negyed órában hívni kell a hibabejelentőjüket,hogy legyen nyoma,...majd 2~3 óránként. Azután lehet megemlíteni a havidíj egyszeri csökkentését+valami kis kompenzációt.
Ez pár száz forint.
sajnos 3 napig van lehetőségük a hiba elhárítására a bejelentéstől számítva, utána vagy jogosult bármilyen kompenzációra, benne van az ászf-ben
szóval le fognak pattintani ezzel sajnos, nálunk 2 napig nem volt net a céges mobilnetemet kellett megosztani a laptoppal hogy tudjak dolgozni, még szerencse hogy ilyen esetben elnézőek az adatforgalommal
"amin rajta van hogy nem lesz internet beviszed"
Azt inkább ne, mert akkor (részéről jogosan) számonkérne, hogy miért nem szóltál előre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!