Pellet kandallóval tapasztalat? Jól működik? Mennyire csökkent az egyéb rezsi a használatával?
Figyelt kérdés
ma 08:27
2/2 anonim válasza:
Az idén vágott fa fűtőértéke a fenyőpellet kb. harmada, szóval anyagilag attól jobban jössz ki. Továbbá ott a kényelem, hogy tudod szabályozni az égést, a begyújtás idejét. Este nincs pazarló túlfűtés. A kémény is meghálálja, korom-kátrány lényegében nincs. Némi szürke hamu jelenik meg, de az nincs odaragadva.
Ismerősnek van, szerintem ügyes kis szerkezet. Egyszer segítettem neki szerelni, amikor telement fűrészporral a behordócsiga és nem jött a pellet. Kb 20 perc volt kitisztítani úgy hogy előtte még sosem láttam ilyet. Akkor volt benne 2500 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!