Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Átlagban napi 5.3kwh áram...

Átlagban napi 5.3kwh áram fogyasztás valóban sok két főre?

Figyelt kérdés
jan. 14. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem főre van,hanem áram fogyasztó készülékekre .
jan. 14. 20:54
 2/10 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy sok? A létszám nem számít. Miket használsz az a fontos. Pl, ha csak 1 db téve megy néha néha és semmi más még hütö sem akkor sok.
jan. 14. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem sok. Ez havi 160 kWh.
jan. 14. 21:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Elektromos sütő

Indukciós főzőlap

Bojler

Hűtő

Fagyasztó

Két téve

Ilyenek

jan. 15. 06:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bőven jó, akár kevés is.
jan. 15. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem sok! Örülnék ha csak ennyi lenne, de én alapban is többnyire a dupláját fogyasztom el, és egyedül élek, és erre még rájön a bojler ami átlagban plusz 80kW

Sőt most, hogy fűt a klíma, meg azért a december, karácsony mindig meglöki a fogyasztást, főleg mikor nálam vannak a gyerekeim. Most több mint 600kWh-t diktáltam, mellé 120kWh volt a bojlert

jan. 15. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:

6,

Ez forintosítva mennyire jön ki? Mennyibe fog kerülni a 600+ kWh és a 120 kWh? (Nem tudom, hogy vannak ezek a kedvezményes lakossági meg piaci árak, mettől meddig kedvezményes.) Csak érdekelne, mennyit kell ezért fizetni?

Nekünk 70-80 kWh szokott lenni két főre havonta átlagban, most a decemberi díszkivilágítások miatt lett 105 kWh, minimálisan több, de ez csak egy kis panel, se mosogatógép, se ruhaszárító, se elektomos sütő, se főzőlap (vezetékes gáz van), se bojler (távhő), se klímával fűtés (szintén távhő), se semmi. Tv, mikró, hűtő, mosógép, porszívó, laptop és nagyjából ennyi. Átlagban 2800-3200 Ft szokott lenni havonta, most lett 4200. A tiéd ennek a sokszorosa lehet akkor.

Amúgy a 4-es felsorolása után az ötössel meg a hatossal értek egyet. Bőven jó, egyáltalán nem sok a 160 kWh havonta.

jan. 15. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Erről még nem kaptam meg a számlát, mert csak a hét elején diktáltam, de a múlt hónapban 525kWh nappali és 83kWh vezérelt után fizettem 31500Ft-ot.

Ez valahol 35 ezer körül lesz.

Van egy nagy 243 literes akváriumom, annak azért van fogyasztása, plusz családiház, szoktam köszörülni, hegeszteni, sokat meg a számítógép, és most a klíma fűt, így könnyen összehozom egyedül is ezt a fogyasztást.

jan. 15. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Köszi a választ, csak úgy nagyságrendileg voltam kíváncsi, hogy nagyjából mekkora összeg lehet. Egy kis klíma, egy kis akvárium, egy kis barkácsolás, egy kis ez meg egy kis az, és a végére szépen összejön az 5-600 kWh, megértem.

Nekem is volt 200-as akim, szeretem a halakat én is. :) Szép hobbi.

jan. 15. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha 190.- ft sok, akkor igen.
jan. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!