5-6 nap alatt 50m3 gáz az nagyon sok fűtésre?
Szigeteléstől (ablakok, ajtók, stb.) függ. Na meg persze attól is, hogy hány fok van a lakásban, illetve vannak-e szomszédok alattad, feletted, melletted.
Esetleg most fűtötted fel előszőr a lakást.
Szerintem nem sok. Nekem kb. 120nm a fűtött rész, 2 szinten ami hatékonyabb mint ha egy szintes lenne. A mai mérés alapján tegnap reggel óta 19 m3 ment el. Fagypont alatt volt egész nap: -11;-4;-14 fok volt kint. Ilyen időben sima liba. Mondjuk nálam csak egy 5 centis szigetelést rakott fel 15 éve az előző tulaj. Ja és a kazán is abból a korból való hagyományos álló kombi gázkazán. Ja és mivel egész nap itthon vagyunk reggeltől estig 22 fokra van beállítva a termosztát, éjszakára 20.5-re.
Amikor nincs ilyen hideg hanem ami télen általában jellemző, hogy éjjel minusz néhány fok napközben plusz néhány fogk van akkor szokott elmenni 13-14 m3. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!