Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nap után lehet még pozitív?

6 nap után lehet még pozitív?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 napja késik a menstruációm. 2 hónapja kezdtünk a párommal babaprojektbe. Szabályos 26 napos ciklusaim voltak mindig is. Sose volt benne csúszás. A hasam szurkál néha a mellem pedig iszonyatosan érzékeny és nem szokott ilyen lenni. Korábban óvszerrel védekeztünk. Ma teszteltem délutáni vizeletből, de teljesen negatív. Mit gondoltok ? Van még esély rá ,hogy pozitív lesz a teszten?

2021. jan. 11. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 9.napon volt nagyon halvány pozi. A férjem nem is látta csak én. Aztán szép lassan erősödött. Ha nem jön meg én még tesztelnék azért :)

Ja és reggeli vizeletből csináld!

2021. jan. 11. 20:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi , akkor még reménykedem. Holnap a reggeliből is csinálok egyet.
2021. jan. 11. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj mi volt, szorítok
2021. jan. 11. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hetes késes után csináltam egy intimed tesztet(nekem is napra pontos mensim volt mióta az eszemet tudom) erre full negatív. Nagyon rosszul érintett, mert egyből járt az agyam hogy vajon mi bajom lehet?!

Csak nem hagyott nyugodni, másnap reggel vettem egy duplas xepil 25os tesztet, 11kor csináltam meg pozitív.. sírtam egy sort örömömben, majd megint kellett pisilni hat megcsináltam a masikat is, ugyanolyan szép pozitív.

Van remény :))

Facelle teszt, 519.- 10es érzékenységű, na azzal megér egy próbát, ha gondolod!

2021. jan. 11. 22:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív a reggeli is
2021. jan. 12. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami elindult, de vége lett. Nekem így volt 2x is. Késett, hasszurkálás, mell érzékenység, aztán 6-7 napos késéssel megjött. Mind a 2 esetben a következő hónapban már nem jött meg. Akkor semmi tünet nem volt az ég világon, nem is gondoltam hogy sikerült. Jelenleg 7 hetes kismami vagyok.

Valószínű hogy meg fog jönni, de ne szomorkodj, mindent bele és jövő hónap a tietek lesz, meglátod!

2021. jan. 12. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugi hisz még csak 2 hónapja próbálkoztok.Nem kell ezen idegeskedni,mert annál rosszabb.Nekünk se sikerül már 1 éve és az azért nem 2 hónap hanem 6×2 hónap.És?Nem ebből fog állni az életem,hogy baba baba baba :)Ha akar jön ha nem hát nem.Így fogd fel.Hidd el jobban jársz
2021. jan. 12. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális ciklus mellett, kizárt a terhesség ennyi idő után negatív teszttel.

Ha időben van ovud, akkor a nem várt napján pozi lesz bármelyik teszt. Ha később volt ovud egy héttel, akkor van még esély, de akkor meg ugye nem is késik még a havid.

Sajnos a mensi késés még nem egyenlő egy terhességgel. Ezer ok miatt késhet, sőt, ha épp nem volt ovu akár attól is. Én pl most így jártam, már a második mensimet várom, mert már annak jött el az ideje. Azért én is mint valami hülye tesztelgettem, hol ott tudtam kizárt a terhesség XD Bosszantja az embert, ha nem jön a havi időben. Nekem ilyen utoljára 17 évesen volt, hogy teljesen kimaradt egy mensi.

2 hónap próbálkozás még nem a világ vége :) Légy türelmes. nekünk 7 év volt :D Na az már világ vége XD

Élvezzétek egymást, de ha nagyon rástresszelsz, akkor inkább menj kivizsgálásokra, a jó eredmény megnyugtat a rosszat meg gyorsan kezelteted és hamarabb lesz baba. Azt meg a kutya se tudja ellenőrizni, hogy a nőgyógyásznak igazat mondasz e arról, hogy 2 hónapja vagy másfél éve próbálkoztok :)

Türelem és mielőbbi sikert kívánok!

2021. jan. 12. 10:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Ott még nem tartok, hogy stresszeljek rajta csak érdekes hogy pont mikor neki kezdünk a próbálkozásnak akkor marad ki egy menzesz : D
2021. jan. 12. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:

A nőknek elég egy gondolat is és borul a hormon :D De még az időjárás is okoz ilyet.... nekem hosszú évekig mikor bejött a nyári nagy meleg késett egy hetet a mensim. Nem csoda, hogy változó hangulatunk van :D Gondold el mennyi hormon dolgozik folyamatosan ahogy a ciklus változik. Hisztisebbek vagyunk, szomjasabbak, csokit kívánunk, vagy épp semmit, itt fáj, ott fáj, itt szúr, ott szúr, émelygünk... ez mind mind a hormonok ingadozásának köszönhető. Ha az ovu késik akkor annyival később jön a mensi is. Ezt ugye ovu teszt segítségével lehet pontosítani és akkor nincs izgulás ciklus végén :)

Nehéz a női testben XD

8-as voltam.

2021. jan. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!