6 nap múlva költözünk, van most értelme letörölnöm a port a bútorokról? Kb egy hónapja nem takarítottam itt (innen költözünk el) tisztességesen.
Mi a fenének? :-))
Én három hónapja nem töröltem le, mert felújítunk...
(nem is zavar, majd utána, alaposan)
Ha otthagyod a bútort, törölgesse az új tulaj, ha elviszed, még úgyis összemancsoljátok.
Édesanyám úgy tanított: új lakásba, új helyre nem visszük a régi port és koszt. Vagyis, amikor a férfiak a ruhás-szekrényt is kirámolják a helyéről, ott állsz, (állok) és kis seprűvel gyorsan lesöpröm a hátulját is, ne úgy kerüljön fel a kocsira.
Töröld át most, és akkor már az új helyen csak a helyükre kell tolni. Elég fáradtak lesztek, ne kelljen még azzal foglalkozni.
Amikor pakoljátok, összefogdossák a figurák.
Az új helyen kell letakarítani!
:D
Volt egy kolleganőm, megkért segítsek neki a költözésnél, ráadásul én kerítettem nekik a fuvarozót is.
Még a gáztűzhelyet sem takarította meg (sem akkor, sem előtte kb. 3-5 évvel), ahogy a rakodók kiemelték a helyéről, a mocskos oldalát fogva kicsúszott a kezükből, elejtették. A tulaj+felesége elkezdtek ordítozni, a rakodók pedig fogták magukat, kimosakodtak a kútnál a mocsokból, és otthagyták az egészet.
Én égtem mint a rongy a háziasszony helyett.
Ezzel nem azt mondom, hogy nálad is és mindenkinél ez van, de az már megintcsak másfajta kosz, hogy a leporolt bútort fogdossák a rakodók össze, minthogy esetleg valami régebbi szennyeződésbe futnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!