Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy jövök ki jobban?

Hogy jövök ki jobban?

Figyelt kérdés

Kertesház..gázkazán..ami nagyon drága lett..

Hogy jobb ha beállitok egy fix hömérsékletet...vagy állitgatom..hogy pl..amikor mem vagyok otthon leveszem..kb 18 fokra..haza jóvök felveszem 23-ra.. Meg az normális hogy 1 ora alatt 2köbmétert fogyaszt?

2020. nov. 12. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem csoda ha sok a gázfogyasztásod. Az én házam sem volt szigetelve, és szintén régi ablakok voltak mikor vettem. Akkor egy nap alatt 30m3 gázt benyelt a kazán. Nem véletlen, hogy az előző tulaj is inkább a vegyestüzelésü kazánt használta főleg. Abban is 70 fokos vizet kellett legalább csinálni ,hogy elég meleg legyen a házban.
2020. nov. 13. 05:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Azóta mindenhol ablakcsere volt, szobák szigetelve, és 10 fokig még a klíma is elég a 22 fokos meleg tartásához.
2020. nov. 13. 05:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy milyen kazánod van.

Lehet, hogy kis karbantartással megoldható, hogy csökkenjen a fogyasztás.

Tehát milyen kazán?

2020. nov. 13. 09:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Régi..Termotéka 35..2 éve lett cserélve a lehet rosszul irom...a gyujtó központja...80 ezer volt...

Lehet jobban jártam volna uj kazannál..de akkor béleltetni kell a kéményt..10-12métert:(

2020. nov. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!