Hogy jövök ki jobban?
Figyelt kérdés
Kertesház..gázkazán..ami nagyon drága lett..
Hogy jobb ha beállitok egy fix hömérsékletet...vagy állitgatom..hogy pl..amikor mem vagyok otthon leveszem..kb 18 fokra..haza jóvök felveszem 23-ra.. Meg az normális hogy 1 ora alatt 2köbmétert fogyaszt?
2020. nov. 12. 19:25
11/14 anonim válasza:
Akkor nem csoda ha sok a gázfogyasztásod. Az én házam sem volt szigetelve, és szintén régi ablakok voltak mikor vettem. Akkor egy nap alatt 30m3 gázt benyelt a kazán. Nem véletlen, hogy az előző tulaj is inkább a vegyestüzelésü kazánt használta főleg. Abban is 70 fokos vizet kellett legalább csinálni ,hogy elég meleg legyen a házban.
12/14 anonim válasza:
Azóta mindenhol ablakcsere volt, szobák szigetelve, és 10 fokig még a klíma is elég a 22 fokos meleg tartásához.
13/14 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy milyen kazánod van.
Lehet, hogy kis karbantartással megoldható, hogy csökkenjen a fogyasztás.
Tehát milyen kazán?
14/14 A kérdező kommentje:
Régi..Termotéka 35..2 éve lett cserélve a lehet rosszul irom...a gyujtó központja...80 ezer volt...
Lehet jobban jártam volna uj kazannál..de akkor béleltetni kell a kéményt..10-12métert:(
2020. nov. 13. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!