Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghuztam egy autó oldalát de...

Ll953 kérdése:

Meghuztam egy autó oldalát de nem nyomódott de 2elemet festeni kellbiztosítással vagy kp fizetéssel jövök ki jobban?

Figyelt kérdés
autófestés, biztosítás.

2019. febr. 21. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez sok dologtól függ

Ha a biztosítót választod akkor több lesz a biztosításod,de nyugiba vagy (persze te dönthetsz úgy,hogy kifizeted a biztosítónak a pénzt és akkor ennyi)

Vagy a másik félnek fizetsz amivel vagy jól jársz vagy belekezd abba,hogy kb a fél autót a te pénzeden akarja megcsináltatni és jönnek a balhék

Itt is lehet bőven olyanokba futni akikből ömlött a panasz és most mit csináljon mert olyan költségeket fizettetne vele ki a másik fél,hogy jaj meg persze a másik oldal,hogy túl kevés amit kapott és mit csináljon mert szóba se hajlandó vele állni a másik fél.

Én szeretem ha nincs macera,szóval a biztosítást választanám aztán majd vagy kifizetem a biztosítónak vagy emeli a díjam

2019. febr. 21. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó alaposan meg kell nézni, az én autómat is meghúzták parkolásnál ránézésre nem is volt más csak 2 elemet kellett volna festeni, a másik fél 50 e Ft kp-t szeretett volna adni a két elem fényezésére, én ragaszkodtam a biztosítóhoz, DE és itt jött nekem is meglepetés amikor megtörtént a kárszakértő általi kárfelmérés kiderült, hogy mindkét elem minimálisan horpadt, csak azt ott helyben a parkolóban a meghúzásnál nem lehetett látni (szürke az autó és koszos is volt), így 160 E Ft lett a végén a javítás gyári minőségben, ami az 50 E Ft kp-val nem igazán jött volna ki.
2019. febr. 21. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyén és sérülésfüggő, hogy tudtok megegyezni a biztosító beavatása nélkül.
2019. febr. 21. 19:14
 4/4 Majatom ***** válasza:
Attól függ, milyen bonuszban vagy. Ha mondjuk b4 fölött vagy, én a biztosítást választanám, mert visszaesel kb 2-3 fokozatot, pár ezerrel több lesz a biztosítás, és elfelejtheted az egészet. De ha alacsonyan vagy, vagy mondjuk A0-ban, akkor a biztosító leértékel M-be (Malus), és könnyen lehet, hogy az éves biztosítási díjad akár háromszorosára is emelkedhet. Ekkor már két eset lehetséges, vagy kp, vagy akkor is biztosítás, de a biztosítónak kifizeted egy összegben az ő általuk megállapított kártérítést.
2019. febr. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!