Miért jövök ki jobban férfiakkal, mint nőkkel?
26 éves nő vagyok és sokkal jobban összetudok haverkodni férfiakkal mint nőkkel. Mindig jobban kijöttem velük.
Nőkkel nem is szívesen a barátkozom és nem is megy könnyen. Ez normális? Miért lehet ez így?
Sokszor érzem ugyanezt. Nem barátkozok kifejezetten férfiakkal,csak a velük sokszor jobban el tudok beszélgetni.
A nők szerintem irigyebbek, féltékenyebbek egymásra mint a férfiak, néha érzem hogy kapom a ferde nézéseket, pedig nem vagyok egy szépségkirálynő. Talán ezért van az hogy a férfiakkal könnyebb.
Az a baj hogy a férfiak meg nem baratkozni akarnak veletek
10bol 9x ott lesz a fejükben a de megdugnalak gondolat
Én inkább barátkozon normális nőkkel mint férfiakkal mert a férfiak önszántukbol nem baratkoznak nőkkel
Nem leszek túl népszerű a válaszommal, de egye fene. Nként fiúkkal barátkozni borzasztó könnyű.
Egy csomó férfi/fiú/pasi annyira ki van éhezve a minimális kedvességre és figyelemre, hogy az első ember elé odavetik magukat, pláne, ha az illető nő és figyelmes.
Kétségeid azért ne legyenek, ezek a pasik nem (csak) barátkozni akarnak veled, az esetek többségében.
Nőként néhány pajzán viccet kell mondani, letolni pár sört, meg annyit mondani, hogy "jajj én nem bírom az ilyen izé, tipik csajos dolgokat" és az összes középszerű pasi el lesz tőled ájulva, mert te igazi "vagány csaj" vagy. Nem egy nagy dicsőség. Őszinte, igazán mély női barátságokat összeszedni, na az aztán valóban üdítő és semmihez sem fogható!
Sajnálom, hogy nem volt részed benne, sokkal őszintébb, mint bármelyik férfi barátsága.
A nők mindig a riválist látják a másikban, ha 1 hajszál is szebb a másikon már ellenség.
Ha nem vagy tupírmaca, riszapita a pasik is szívesebben állnak veled szóba.Az más kérdés miért, de azt a begyepesedett hozzáállást nem kell erőltetni, mert csak "az" a céljuk.
Ha valaki emberi-normális, akkor ezen nem kell csodálkoznod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!