Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért jövök ki jobban férfiakk...

Miért jövök ki jobban férfiakkal, mint nőkkel?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok és sokkal jobban összetudok haverkodni férfiakkal mint nőkkel. Mindig jobban kijöttem velük.

Nőkkel nem is szívesen a barátkozom és nem is megy könnyen. Ez normális? Miért lehet ez így?

2020. júl. 20. 17:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Én is ezer jobban kijövök a férfiakkal, mint a nőkkel. Anno a legjobb barátnőm is kb folyton csak magáról beszélt, szinte nem is érdeklődött, hogy velem mi van. Hozzá kellett alkalmazkodni a taliknál is, oda mentünk mindig, ahova ő akart. Nem véletlen, hogy megszakadt a barátság. Férfiakkal viszont nincs rivalizálás, érdeklődőbbek, végig hallgatnak stb.
2020. júl. 21. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Érdeklodneeek.vegighalgatnaaak

Jajj hagyjuk már

Ahogy előttem is leírták amint kikerulsz a potenciális punci szerepébôl le se fognak szarni

Sajnos ez az igazság

2020. júl. 21. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
#12 Gondolom nekem szólt a szöveged. Látom téged a férfiak rendesen leszarnak, ezért vagy ilyen ítélkező, mindenben és mindenkiben negatívat kereső. Az a te problémád, ha punciként kezelnek és csak azt látják meg benned. Férjnél vagyok, 10 éve kapcsolatban, de hát te úgyis jobban tudod, hogy a férfi barátaim csak a lyukamra pályáznak, igaz? :)
2020. júl. 21. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Mert a pasikat visszatartja hogy kapcsolatban vagy ugye?

Nézd, én csak a saját és a környezetem elmondásaiból indulok ki. Ha jó nő vagy akkor sok férfi "barátod" lesz. Ez mindig így volt és mindig így is lesz. Ha te viszont vagy olyan naiv hogy azt hiszed hogy az a bizonyos hátsó szándék nem lebeg ott,csak azért mert neked párod van,akkor úgy tűnik nem ismered eléggé az ellenkező nemet

2020. júl. 21. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
#14 Nevetség tárgyává teszed magad. Felnőtt nő vagyok és képzeld, ismerem őket eléggé, hosszú évek óta. Sajnálom, ha te negatív tapasztalattal rendelkezel, de nehogymár te próbálj kioktatni, hogy miért is a barátaim, mikor abszolút semmit nem tudsz sem rólam, sem róluk. Nem kell megmondó embert játszani, ha ennyire érintetlen vagy a témában...
2020. júl. 21. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
Mert a nőknek nem tudod leszopni a faszát :'D
2020. júl. 22. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Én is jobban kijövök.

Mert nem érdekelnek a csajos dolgok és az észjárásom is fiús.

Szivesebben elnézelődök egy vadászbolt kirakatában, mint ruhaboltban.

A lányok évkönyvét se olvastam, hanem a fiúk évkönyvét.

Nem nemi kérdés, mert nők is vannak, akik "fiús dolgokról" beszélgetnek, nem csak férfiak.

Meg persze ha heteró nő vagy, nyilván a férfiak világa érdekel, nem a nőké, szerintem ez alap.

2020. nov. 13. 04:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!