Telefonszamlaval kapcsolatban mit kell tennem?
Elmaradásom van a telefonszámlámmal( telenor), jelenleg az elmúlt 3 hónap telefon részletvásárlási elmaradását fizettem ki, még fennál kb 90 ezer Ft tartozás. Viszont a mai nap kaptam egy olyna számlát
amiben a telefonom fennmaradó összege, 305 ezer Ft is szerepel. kérdésem az lenne, hogy a február végén kapott felmondási levelemben szereplő határidőig ( árprilis 11 ) befizetem a fennmaradó 90 valahány ezer Ft-ot, akkor folytatódik a részlet, és nem kell egy összegben kifizetnem? A koronavirus miatt de amugy sem nagyon tudok sehonnan leakasztani ekkora összeget
Ez hogy jön a fogyókúra kategóriához?
Nem, ez nem így működik. Amikor nem fizettél, megszegted a szerződést, az pedig azzal jár, hogy a teljes hátralévő összeget ki kell fizetned, magyaran a 305ezret
Menj be és egyezz meg velük.
Az ő érdekük is az hogy fizess, ha látják a hajlandóságot szerintem találnak megoldást.
Igazuk van az előttem szólóknak!
EGyébként el kellett volna olvasnod a szerződést, amikor aláírtad!
Szerintem pontosan le volt írva, hgoy szerződésszegés esetén azonnal esedékessé válik a teljes vételár.
Amúgy aki ilyen csóró, mmiért vesz 300K-s telefont????
Költői kérdés, nem kell feldemhedni miatta! :-DDDD
"végrehajtótól kapsz levelet, 305+X ezerről. Erre kérhetsz majd részleteztetést, talán megkapod"
És ehhez a végrehajtó hozzáteszi a maga munkadíját is, ami nem kis pénz. Így lesz a 305000 ből hamar félmillió
8!
305+X pont ezt jelenti. Ha a szolgáltató kiszámlázta a hátralévő összeget egyben, már nem fog részletfizetést adni. Átadja a végrehajtónak, azzal leheg majd egyezkedni. Sajnos tapasztalat. Az exem "elfelejtette" fizetni a telefonszamlajat, ami sajnos az én nevemen volt. Amikor egyben kijött a számla a hátralévő összegről, bementem részletfizetést kérni. Nem kaptam. Pár hónappal később jött a végrehajtótól ugyanez a követelés, megnövelve a végrehajtási díjjal. Erre kérelmeztem részletfizetést, amit 12 hónapra adtak meg. Az eredeti tartozas, plusz végrehajtási díj, plusz késedelmi kamatok összesen kb a kétszerese lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!