Szerintetek is drága a kapszula a kávéfőzőkbe?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kapszulás kávéfőzőt de mindenki lebeszél merhogy nem fogom bírni venni majd a kapszulákat bel!Napi 4db-menne el ami azt jelenti hogy 400ft.Egy kávé kotyogóssal lefőzve mennire jön ki?Tényleg drága?2019. febr. 8. 21:53
11/18 anonim válasza:
Akkor használd egészséggel:) Én, a frissen darált kávéra esküszöm.
12/18 A kérdező kommentje:
Az ilyen főzéskor darálósat is néztem csak az rohadt drága!Inkább emellett döntöttem,Köszi!
2019. febr. 9. 09:32
13/18 anonim válasza:
Nem kell ahhoz kávéültetvényen született baristának lenni, hogy tudjuk, a frissen pörkölt, frissen darált, törökösen főzött kávé az igazi..mondhatnám verhetetlen.
Macerás, időigényes az igaz. mint egy igazi jó dugás.
14/18 anonim válasza:
Èn maradtam egy darálónál ès egy jó eszpresszó főzőnèl. Már 2 ève főzök rajta.
15/18 anonim válasza:
Drága hát, úri muri és egyébként is, nesze neked környezetvédelem.
Szerencsére leszoktam teljesen a kávéról, azóta nincs ilyen gondom.
16/18 anonim válasza:
55 éves vagyok és életemben nem ittam egyetlen korty kávét sem, csak az illatát szagoltam meg. Nem hiányzik, nem parázok érte, nem költök rá. Az óra csörgése után azonnal fent vagyok, és nem kell félóra meredés a semmibe a kávésbögrével, hogy ember legyek. A kávé az legnagyobb értelmetlenség, mert ha nem lenne, akkor is vígan megélnénk nélküle.
17/18 A kérdező kommentje:
Húúú az akkor nem semmi!Én ha megérezném az illatát akkor nem bírnám!Én már 15éves korom óta ezzel kelek és nem bírnám nélküle!De végülis ez nem káros hogy le kelljen róla szokni!Vannak sokkal károsabb dolgok is!
2019. febr. 23. 19:24
18/18 anonim válasza:
De, káros. Gyógyszerekben is rengeteg van, nem véletlenül, de mint itóka, totálisan fölösleges. Tényleg vígan és jobban lehet élni nélküle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!