Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyibe kerül a More Milk...

Mennyibe kerül a More Milk tejserkentő kapszula? Valóban ilyen drága? Aki szedi, annak mennyire vált be?

Figyelt kérdés
Utána néztem én Google-ban,de nem akarom elhinni,hogy valóban több mint 6 ezer ft 60 db??? :O Az egy vagy 2 hónapra elég?Napi 1 kapszulát kell bevenni??És hol lehet ilyet kapni?Gyógyszertár,gyógynövényes??
2013. júl. 9. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen drága, és nem is elég több hónapra, ha jól emlékszem, az anya súlya szerint adják meg az adagolást. Talán 72 kg-ig napi 3*1, felette 3*2, de én már régebben szedtem, biztos lesznek itt még frissebb tapasztalattal is. Sokan esküdnek rá, nekem valamennyit segített, de sokat nem. Gyógyszertárban is van több helyen és bababoltokban is lehet kapni.
2013. júl. 9. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
7000ft és nekem semmit nem ért
2013. júl. 9. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem se ér semmit
2013. júl. 9. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attól találsz olcsóbbat is. Rokonom valami homeós cuccot szedett, neki jó volt. Én Mecsek szoptató teát ittam, és görögszéna-mag kapszulát szedtem. Ez különféle márkájú, és kiszerelésű lehet, ettől függ az ára is. Az enyém valami 5000 Ft volt, de 100 db-os. Gyógynövényesben vettem, de szerintem találsz ilyeneket gyógyszertárakban, és drogériákban is, attól függ, mi van hozzád közelebb.
2013. júl. 9. 13:38
 5/6 A kérdező kommentje:
A Mecsek tejszaporítót iszom én is,de nem sokat segít. :( Homeós bogyót is szedtem,de az sem segített.
2013. júl. 10. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. Szerintem ez adottság is, én majdnem minden lehetséges módszert végigpróbáltam, igazán semmi nem jött be. Talán még a 7-7-5-5-3-3-1-1 segített a legjobban, de sok tej soha nem lett így sem. Másnak meg ömlik :)
2013. júl. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!