Wc dugulás! Van e erre szabály, vagy nincs?
Figyelt kérdés
Az alsó vagy a hátsó kifolyású, a mély, vagy a lapos öblítésű dugul-e el könnyebben? Vagy nincs erre szabály?2018. okt. 3. 13:45
11/13 anonim válasza:
Utolso, pont a felcsapodo viz miatt kevesbe higienikus a padka nelkuli (melyobliteses). Az, hogy a masik fajtanal erosebb a szagkepzodes, inkabb kultura, mint higienia kerdese. De ha nem tronolsz orakig a wc-n, tehat nem adsz idot a szagnak hogy sok tudjon tavozni a vegtermekbol, akkor ezzel sincs gond.
12/13 anonim válasza:
Ja, es kerdezo, rendeltetesszeru hasznalat mellett egyik sem dugul el, ha rendesen van beepitve, a dugulas nem csesze-kikepzes kerdese.
13/13 anonim válasza:
Úgy látom ide csak olyan emberek írtak akik két szem mogyorót esznek egész nap és egér ürülék méretűr pottyantanak ki. Én 190cm és emberi adagokato tolok. Múltkor néztem tvben hogy tesztelik a wc-t és vicc az egész. Hívjanak meg engem tesztelni. Az én tapasztalatom alapján. 5 évig wcztem lapos öblítesű WC-be úgy hogy nem volt WC pumpánk. Soha nem kellett használni. Pedig néha fel kellett emelkednem a WC-ről, hogy el tudjon dőlni az adag. Elköltöztünk és itt mély öblítésű van. Egy hónapja vagyunk itt és 5-10 közötti alkalommal dugult el. Tessék a válasz. Biztos van mindegyikből több fajta de engem jóval többször szivatott meg a mély öblítésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!