Vettem egy szekrényt a Jyskben, de az összerakás után egyértelműen látszik, hogy nagyon billeg. A hatályos fogyasztóvédelmi szabályok alapján kötelességük lenne visszacserélni?
Rögzítetted a falhoz is?
Mekkora szerkényről beszélünk? Link?
Milyen szekrény vettél,lapra szeretet ?
Ha igen, jól raktad össze .Már kész szekrény vittél el.
A ma gyártott szekrények olyan gépsoron készülnek ,ahol 1mm eltérés sincs .Nem a padozatban van a hiba esetleg.
Terhelt állapotban is billeg a szekrény ? Nehogy forditva süljön el a dolog ,és neked kelljen elnézést kérni .
1. az ajtó azért ferde, mert nem áll tökéletesen függölegesen a szekrény (azaz, nem vízszintes a padló). Elsö körben ezt küszöbölném ki.
2. a hátlap megfelelö rögzítése fogja biztosítani a szekrény kellö merevségét (illetve a belsö polcok, de azt úgy olvasom nincs)
3. azért mert nincs fúród, hogy a falhoz is rögzítsd, ne a JYSK legyen már a hibás
> hogy mégis mit vártam ennyi pénzért egy szekrénytől
Hja, eléggé tapló volt a fickó, de végeredményben igaza van :)
Mi egyszer vettünk egy ülőgarnitúrát a dzsiszkben, hát egy hulladék volt, a szivacsok elcsúsztak benne. 1 hónap múlva visszavittük és visszafizették (!) az árát. Soha többet onnan semmit. A kiállított bútorokon elevel látszik a silány minőség.
Ez egy elég vékonyka szekrény,ennyi pénzért tényleg nem várható,hogy csak simán összecsavarozható legyen és áll,és elbir többtiz kilót.
Hátlapja lesz a hibás,szedjétek le,rakjátok össze állítva.
Aztán falhoz kell erősiteni,különben összeszakad.
Hasonlóink vannak,vékony bótorlap,olcsó,nem strapabiró,ennyiért nem is várható.
Mind a falhoz van rögzitve,másképp összecsuklana.
Vagy visszaviszed blokkal,visszafizetik.
Vittem már vissza hozzájuk 20 ezres paplant,mert 2 hónap után elkezdett hullani belőle a pehely,szó nélkül visszaadták az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!