Wc dugulás! Van e erre szabály, vagy nincs?
Normál használat mellett nem dugul el egyik sem.
Extrém dolgokat, darabos ételmaradékot, ipari mennyiségű klotyópapírt ha beledobsz, akkor mindegyiknél esélyes a dugulás.
Nincs rá.
Nem azért van ennyiféle kialakítás, mert egyik könnyebben eldugul, mint a másik.
Hanem azért, mert nem tudod mindet mindenhova betenni.
Az alsó kifolyásúnál eggyel több hurok van a csőben, ezért dugulás esetén nehezebb tisztítani. Az is előfordulhat, hogy akár fel is kell szedni. A hátsó kifolyásún könnyebben megy át a csőgörény és a csatlakozó gumiharang leszerelése után, sokszor onnan is tisztítható.
Arról nincs tapasztalatom, hogy melyik dugul el könnyebben, de a több hurok miatt valószínűleg az alsós.
Akkor én most ellentmondanék a többieknek!
Számtalan WC-t használtam már, mivel sokat túrázok és az a tapasztalatom, hogy a laposöblítésű WC a legrosszabb. Nem is az, hogy menthetetlenül eldugul, de időnként megesik, hogy lehúzásnál egyszerűen beáll és kell egyet-kettőt pumpálni rajta, hogy lefolyjon. Nem nagy ügy, de mégis zavaró tud lenni. Ezzel szemben mélyöblítésű WC-nél még SOHA, ismétlem SOHA nem volt ilyen problémám, ráadásul higiénikusabb is és mivel a széklet egyből a vízbe esik, ezért a szag sem annyira erős székelés után. Egyetlen dolog, ami engem zavar az a felcsapódó víz, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!