A plafon lehet szines? Vagy szabaly, hogy a plafon feher?
A saját házadban/lakásodban olyan szabályok vannak a plafon színéről, amilyeneket te kitalálsz :D
Komolyra fordítva: szerintem is jó mutat a színes plafon, de meg kell nézni, hogy milyen színt választasz, mert nagyon sokat sötétít a szobán. Érdemes minél halványabb árnyalatot kikeverni hozzá. Barackszínű falhoz a barna? Hm... Talán a falnál halványabb barackszín jobban illene hozzá, de ez csak az én véleményem.
Jól hangzik :)
2 éve, amikor az én lakásomban volt festés, előtte napokig el tudtam játszani a festékboltokban található színskálákkal, hajtogattam, illesztgettem őket, hogy a lehető legjobb színpárosításokat megtaláljam. Sok szerencsét neked is! (előző voltam)
az én plafonom meleg citromsárga, a fal pedig téglavörös.
közte pedig narancs-citrom színű tapétacsík (szóval ilyen elválasztó, nemtom mi a hivatalos neve)
nekem tetszik, olyan meleg hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!