Tapétára ráfesteni hülyeség? Ha leszedem, lehet, hogy szétpereg a fal/plafon.
Sajnos a linket nem találom. Én a Platinum nevű festékre esküszöm, jó árban van, nagyon jól fed egy rétegben is ( bár szerintem hígabbra kell keverni, mint ahogyan írják ) és nagyon szép színek vannak benne,ráadásul többféle kiszerelés van belőle.(20-50-100m2)
A glettelés egyébként nem egy nagy kaland, akár Te is meg tudod csinálni és a gipsz néhány száz forintba kerül ( én 300-ért vettem )
előző vagyok. Kicsit elkerültük egymást a válaszokkal:-)))
Nagyon jó lesz ! Nekem a fehér 2 rétegben elfedte a klasszikus pálmafás fali posztert.
Attól is függ, milyen a tapéta. Mi ezt csináltuk először a lakásban, és egyes részeken (gondolom ahol szennyezettebb, zsírosabb volt a tapéta) egyszerűen lepergett a festék róla, jó ronda lett.
Aztán inkább leszedtük a tapétát és kigletteltünk. Egyébként nem volt drága, 3 ezerbe került a glett, és több mint egy szobára elég volt, pedig igen ronda falat találtunk a tapéta alatt. És milliószor jobban is néz ki, hogy nem látszik a ragasztáscsík meg a tapéta mintája alatta. Szóval szerintem inkább csináld meg így rendesen, egy szobát egy nap alatt simán ki lehet glettelni, legfeljebb ha olyan kevés izmod van, mint nekem, akkor izomlázad lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!