A szekrény és a plafon közötti kb.70 cm-t mivel takarjam el, hogy a tetőre felhalmozott dolgok ne látsszanak?
Ha van még hely előtte, akkor rakd tele virággal.
Ha nincs, akkor egy függönysín a plafonra és elé függöny.
Legegyszerűbb lenne elpakolni.:))
Ha nem megy, és olcsó megoldást keresel, akkor pl. vehetnél barkácsáruházban plafonra szerelhető függönytartó sínt, és egy méretre vágott, tetszés szerinti anyaggal eltakarhatod.
uhh... a függöny is elég retro, ráadásul olyan igénytelen hatása van.
szerintem vegyél az ikeában nagy dobozokat, amik mondjuk jól is néznek ki, és tedd abba a cuccokat.
nekem is abban vannak a szekrény tetején a ritkán használt dolgaim, és szinte fel sem tűnik, és rendezett hatást kelt.
pl ez: [link]
Köszi a válaszokat. Ezeket én is számításba vettem, de virágokat nem rakhatok oda, mert a lényeg, hogy legyen hová pakolni. A függöny szerintem is gáz. Az ikeás dobozokból pedig már megjöttem. Amit belinkeltél, gyorsan szétesik, a komolyabbak kicsik és emellett több ezer forintba kerülnek.
Várom az esetleges további javaslatokat! Még egyszer köszönöm!
A tapétával bevonáshoz nem kell sok kézügyesség. Leméred a doboz oldalát, oldalait, hogy milyen hosszú és magas csíkra lesz szükséged. Kivágod a csíkot, csíkokat majd lekened a dobozt tapétaragasztóval és rányomod, rásimítod a tapétát. Ha elsőre nem sikerül fel lehet húzgálni, igazgatni, a tapéta általában elég vastag és nem szakad el. Én egy csíkot csináltam ami picit hosszabb volt mint a 4 oldal összesen ezt ragasztottam körbe. Így egy kicsit bonyolultabb mintha oldalanként csinálod. Ha oldalanként ragasztasz, egy picit hosszabb csíkot vágj, hogy a doboz élére szépen rá lehessen hajtani, pár centi átlógás a másik oldalra elég neki.
Pár óra kell neki, hogy a ragasztó megszáradjon és kész is.
A tetejére és aljára én nem raktam semmit, az úgy se látszik.
A ragasztónál arra figyelj, hogy több órán keresztül kell áztatni, hogy jó legyen, rá van írva a zacskóra mennyit, az a minimum annál csak több lehet. Ez csak az időbeosztás miatt fontos, de ha előző este bekevered akkor másnap már elég jó lesz. (ha tapétáztál már akkor tudod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!