Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy néz ki egy átlagos...

Hogy néz ki egy átlagos 18éves lány szobája?

Figyelt kérdés
Képet tudnátok valahonnan mutatni lányszobákról? A berendezésekre vagyok inkább kíváncsi!
2008. okt. 27. 20:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
66%

persze..persze... és egy 25 éves házban laksz, ahol a nagymamád 60 éves bútorai vannak... nekem az van nagymamám ebben aludt 30 évih és büszke vagyok rá... mert az enyém, és mert ennyi idős és semmi baja...

Ha nem vagy egy plázábarohangáló picsa miért teszel fel magadról csöcsmutogatós képeket? Kiv vagyok mien lehet aza suli..

Bár érdekes h másmőgé bújsz(gazdagkiscsaj ami elmesélésed szerint inkább lennél te ),úgy próbálod védeni magad. Sőt ahogy látom a szobád tele is van mindenféle márkás cuccal. és még Tv is van benn...

A szobámról meg annyit: nekem legalább van egyéniségem^^ és én a leépitő kritikát is pozitivan veszem... és hidd el én minden dolog benne a saját kezem munkája..minimum 2 órát dologztam 1 cuccon... nekem nincs miért égnem. És én legalább rendesen próbáltam segiteni. Úgyhogy nőlj fel és ne is gondolj erre az esetre és ne is pazaroljuk a helyet...

Te meg kedves kérdező légyszíves töröld ezeket a haszontalan kommenteket... sztem te sem erre vagy kiv..

Puszi

2008. okt. 30. 22:54
 32/43 anonim ***** válasza:
13%
hát nem én vagyok...nekem 80B..XD egyébként milyen márkás cuccokat látsz?az a felső,ami olyan magamutogatós 1000ft volt...XD na mindegy,ha te plázsbiccsnek gondolsz,akkor legyen igazad...nem fogok kiakadni...de az az iskola tényleg kemény,és büszke vagyok rá h nem a pénzemért vagyok ott...na mindegy,de én dolce and gabbana cuccot életemben először élőben az oszttársamon láttam..bárcsak látnád őt és engem egymás mellett...nem tudom,sztem elgondolkodnál h ki a plázabitch...
2008. okt. 30. 22:58
 33/43 anonim ***** válasza:
34%

ezt a kérdést te ichletted:

[link]

2008. okt. 30. 23:20
 34/43 anonim ***** válasza:
26%
én soha senkit nem néztem le...mondom,az a felső 1000ft volt...na mindegy,gondoljátok ezt rólam és legyen szép éjszakátok,aludjatok el vigyorogva h vkit beskatulyáztatok és leoltottatok....
2008. okt. 31. 00:15
 35/43 anonim ***** válasza:
2008. okt. 31. 00:16
 36/43 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

de igazán befejezhetnétek ezt a vitatkozást, mert semmi értelme... :S

sajnálom, h a kérdésem, ilyen gondot okozott :P

2008. okt. 31. 09:10
 37/43 anonim ***** válasza:
a képet azért megint elküldöm azt is kitörölted ha nem tetszik megint kitörölheted: [link]
2008. nov. 1. 15:34
 38/43 anonim ***** válasza:
és a kérdésed nem okozott semmi vitát... nehogy sajnáld... ez egy nagyon jó kérdés^^ meghoztad a kedvet a szobám újrarendezésére^^... főleg h tesóm nemsoká költözni szeretne:):):)
2008. nov. 1. 15:36
 39/43 A kérdező kommentje:
köszi a képet mégegyszer! am nem töröltem ki semmit. ott van fent am egy valami a kérdés alatt, hogy szeretnéd-e látni a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is? és azt bejelöltem, vagyis pipa van ott, szal mindet látom :)
2008. nov. 1. 19:06
 40/43 anonim ***** válasza:
akkor én sajnálom^^
2008. nov. 1. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!