Hogy néz ki egy átlagos 18éves lány szobája?
persze..persze... és egy 25 éves házban laksz, ahol a nagymamád 60 éves bútorai vannak... nekem az van nagymamám ebben aludt 30 évih és büszke vagyok rá... mert az enyém, és mert ennyi idős és semmi baja...
Ha nem vagy egy plázábarohangáló picsa miért teszel fel magadról csöcsmutogatós képeket? Kiv vagyok mien lehet aza suli..
Bár érdekes h másmőgé bújsz(gazdagkiscsaj ami elmesélésed szerint inkább lennél te ),úgy próbálod védeni magad. Sőt ahogy látom a szobád tele is van mindenféle márkás cuccal. és még Tv is van benn...
A szobámról meg annyit: nekem legalább van egyéniségem^^ és én a leépitő kritikát is pozitivan veszem... és hidd el én minden dolog benne a saját kezem munkája..minimum 2 órát dologztam 1 cuccon... nekem nincs miért égnem. És én legalább rendesen próbáltam segiteni. Úgyhogy nőlj fel és ne is gondolj erre az esetre és ne is pazaroljuk a helyet...
Te meg kedves kérdező légyszíves töröld ezeket a haszontalan kommenteket... sztem te sem erre vagy kiv..
Puszi
ezt a kérdést te ichletted:
ezt a kérdést meg te ihletted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__42155..
köszönöm a válaszokat!
de igazán befejezhetnétek ezt a vitatkozást, mert semmi értelme... :S
sajnálom, h a kérdésem, ilyen gondot okozott :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!