Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy néz ki egy átlagos...

Hogy néz ki egy átlagos 18éves lány szobája?

Figyelt kérdés
Képet tudnátok valahonnan mutatni lányszobákról? A berendezésekre vagyok inkább kíváncsi!
2008. okt. 27. 20:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
14%
ja és szeretem az építő,irigyeskedő kritikát:P
2008. okt. 30. 17:15
 22/43 anonim ***** válasza:
47%

Irigykedő kritika?haha

Kedves Kérdező!találtam még képeket

[link]

2008. okt. 30. 22:05
 23/43 anonim ***** válasza:
44%

Ha a szobád tetőteres betehetsz akár két falécből de van aki hungarocellból készit egy kis polcot mondjuk az ágyadfelett ahogy a vége a ferde tetőrészbe végződik...oda tehetsz bármit befestheted diszitheted, kiteheted barátod képét,dvdket, plüssöket, netán ynakláncot, piperét tehetsz rá. Esetleg vannak ilyen spirál meg háromszög alakú polcok is^^. Sőt van aki cdkkel disziti a szobáját... nekem is van egy és tükörnek használom... vagy lehet bakelitekkel is az is szép disz^^ kis retro hangulatot ad^^ mondjak még ötletet^^?

Lábjegyzet:

Ilyen nehéz volt ezt megtenni? akkor nem égtél volna ennyit----Am. mire lennénk irigyek? LOL... E/3-ban beszélsz magadrólXD az kapásból olyan mintha más nevében védenéd magad.. hát az IQ-d tuti nem irigylem XD

2008. okt. 30. 22:07
 24/43 anonim ***** válasza:
32%
most azért égek mert benne voltam a képben?hű de nagy égés...nem szúrná a rendes emberek szemét h ott vagyok a képbe...a kérdezőét se szúrta....csak az irigy emberekét...
2008. okt. 30. 22:15
 25/43 anonim válasza:
61%

Tessék... ez egy tetőteres szoba:

[link]

ha tudod neked is feldobná a szobád ha csiniznél egy cuki kis polcot és egy kicsit ferdén teszed az iróasztalt^^... kicsi változás de mégius úg yfelsob mindent^^ és tegyél be egy tükröt esetleg aminek az illúziókeltés céljából nagyobb teret fogsz érezni... azt a 18.szban igen gyakran hazsnálták báltermenknél^^... remélem segitettem... a magamutogatós csaj meg... gondolkozzon mielőtt ir...

2008. okt. 30. 22:20
 26/43 anonim ***** válasza:
12%
magamutogatós?mert rajta voltam a nyomorék képen?XD
2008. okt. 30. 22:21
 27/43 anonim válasza:
65%

Igen az.. magamutogatás, mert nem rajta voltál azon a nyomorék képen, hanem mert az a nyomorék kép rólad készült alapból.. Érted?

és igen.. ezért égtél... és vagy olyan okos hogy a sértéseket még magadra is veszed...fogadjunk egy tipikus plázabiccs lehetsz^^... azok ilyenek, mint amiket te csinizel..... biztos 18 környékén vagy?

2008. okt. 30. 22:28
 28/43 anonim ***** válasza:
23%
igen,18vagyok kereken....és egyrészt az ország topsulijai közül az egyikbe járok,nem nagyképűsködésből mondom...szóval van eszem,nem a seggemért szeretnek...a kép rólam készült,világosban,amiben szépen látszott a szobám egy része...és azért raktam be azt,mert látszik a szobám,hiába vagyok én ott...na de mindegy,többet se segítek senkinek,mert úgysem jó amit teszek,akármi is az...ezt diktálja az élet sajnos...
2008. okt. 30. 22:31
 29/43 anonim válasza:
44%
ehhe ez tipikus negyképű plázabiccs duma volt... jó h van akinek nem kell küzdenie semmiért, ilyen olyan jó sulikba jár, kinyalják a seggét a szülök.. és nem kell egy iskolai felvételiért 210 emberrel "megküzdenie..." erre igazán büszke lehetsz... gratulálok... *ironikus arc*
2008. okt. 30. 22:35
 30/43 anonim ***** válasza:
29%
anyukámék rohadtul nem gazdagok,magam miatt kerültem abba a suliba...és majd megszakadok úgy tanulok...és megnézhetnéd az egyik oszttársamat..na ő a "plázabiccs"...anyucinak melltartóboltja van,a 70es mellét felnyomja a nyakába az a melltartómárka,anyuci Japánba ment üdülni,ahonnan Dolce and Gabbana cuccokat hozott a gyerekeknek..közbe meg a csaj olyan hülye mint a segg...bukásra áll,semmit nem tud,de azért nem bukott még meg soha!!!annyit hiányzik,h tavaly megvolt a túlhiányzása,de nem kellett pótvizsgára mennie..ez az érdekes,míg engem és a tesómat anyuci egyedül nevel...na hopp---
2008. okt. 30. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!