Hogy néz ki egy átlagos 18éves lány szobája?
Naaaa, ne azon veszekedjetek, h milyen ki nem élt szereplési vágyai vannak a lánynak, hanem inkább mutassatok még szobás képeket!!! :)
Amugy köszönöm eddig mindenkinek :)
Háát... erről annyit hoogy a csaj kib*sz beképzelt, inkább kellett volna a szobájáról képet mutatnia, mint magáról és a didkóiról^^.
Visszatérve a témára tessék ez az én szobám(pontosabban a magánbirodalmam ugyanis nővéremmel lakok egy szobában, egy szekrénysorral van elválasztva... ):
ezzel a példával azt akarom mondani h sose azt nézzd mien az átlag... tervezd meg a saját stilusod a lakásban...
Az én szobám pl egy gyerekszoba szinte... mert ien vagyok örök gyerek^^.... a falon 2 saját készitésű graffity van( egyik a nevem a másik mert imáádom hawaii-tel akarok jutni oda), és egy csomó általam készitett rajz na meg a B kategóriás Rutinvizsgapapirom^^ Április 1 óta van jogsim is^^.... Azért ilyen a szobám, mivel művészeti szakon vagyok és animációs akarok lenni.
Ha tesóm elköltözik megvan a kövi tervem: Uv festékkel egy hatalmas farkast akarok avgy lovat, és egy 1928-as mickey egeret amikor még szadista kis dög volt^^... és beszerezni egy Uv lámpát^^... nos remélem segitettem ezzel a "kisebb" monologgal
Köszi szépen Neked is, h megmutattad a szobád! :) Nagyon jól kitaláltad, h mivel élénkítsd meg a fehér, egyhangú falat :) Amúgy aranyos, minden megvan, ami Neked szükséges és Te jól érzed magad benne :)
Amúgy ma behívtam apumat, hogy nézzen körbe a szobában, hogy lehetne átrendezni, sajnos nem-igen lehet máshogy, mert tetőtérben van a szobám, szval egyik oldal tetőtér ( ott van az ágy és az íróasztalom ) a másik oldal pedig normális ( de itt meg a szekrények vannak, amik magasak és nem férnek a tetőtérhez ) szval ez így marad szerintem ha csak nem kitalálok vmi szuper dolgot :D de sztem nem... :P
köszönöm mindenkinek a segítséget!
szia nem tudom mekkora a szobád és hány ablak van benne... sokat számít a terveknél.
Én így csinálnám: Bézs színre fesd ki a szobádat, az egyik falat teljesen másra kellene festeni ami az egyéniségedhez illik illetve az ágyadhoz pl. vad csokoládéra, bordóra. az a lényeg hogy elüssön. A kis méretű szobákba a kihúzható kanapék a legjobbak (ikea, kika). Ide sok-sok párnát tudnék elképzelni 2 nagyobbat 2 kicsit. Az ágy felé a falra, olyan álmennyezet félét csináltatnék gipszkartonból amibe 3-4 spot izzó lenne az esti sejtelmes fényforrás. A sarokba tennék egy sarokgardrobot...
egy bézs-csoki puha szőnyeg... nagyon szép lenne.
Nekem meg ez a mániám, de jó lenne lakberendezőnek, enteriőrnek lenni:)
A Vox csatornán vasárnaponként 18.00 tól van egy műsor, nézd meg hátha kapsz ötleteket, én imádom annak elenére hogy nem értem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!