Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy néz ki egy átlagos...

Hogy néz ki egy átlagos 18éves lány szobája?

Figyelt kérdés
Képet tudnátok valahonnan mutatni lányszobákról? A berendezésekre vagyok inkább kíváncsi!
2008. okt. 27. 20:50
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Naaaa, ne azon veszekedjetek, h milyen ki nem élt szereplési vágyai vannak a lánynak, hanem inkább mutassatok még szobás képeket!!! :)

Amugy köszönöm eddig mindenkinek :)

2008. okt. 28. 21:33
 12/43 anonim ***** válasza:
47%

Háát... erről annyit hoogy a csaj kib*sz beképzelt, inkább kellett volna a szobájáról képet mutatnia, mint magáról és a didkóiról^^.

Visszatérve a témára tessék ez az én szobám(pontosabban a magánbirodalmam ugyanis nővéremmel lakok egy szobában, egy szekrénysorral van elválasztva... ):

[link]

ezzel a példával azt akarom mondani h sose azt nézzd mien az átlag... tervezd meg a saját stilusod a lakásban...

Az én szobám pl egy gyerekszoba szinte... mert ien vagyok örök gyerek^^.... a falon 2 saját készitésű graffity van( egyik a nevem a másik mert imáádom hawaii-tel akarok jutni oda), és egy csomó általam készitett rajz na meg a B kategóriás Rutinvizsgapapirom^^ Április 1 óta van jogsim is^^.... Azért ilyen a szobám, mivel művészeti szakon vagyok és animációs akarok lenni.

Ha tesóm elköltözik megvan a kövi tervem: Uv festékkel egy hatalmas farkast akarok avgy lovat, és egy 1928-as mickey egeret amikor még szadista kis dög volt^^... és beszerezni egy Uv lámpát^^... nos remélem segitettem ezzel a "kisebb" monologgal

2008. okt. 29. 09:49
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
kihagytam h én egy szegényebb családbóól származok... a bútorok még anyukám vette 1986-ban és az ágy a nagymamámé volt az van felújitva édesapám által.
2008. okt. 29. 10:13
 14/43 A kérdező kommentje:

Köszi szépen Neked is, h megmutattad a szobád! :) Nagyon jól kitaláltad, h mivel élénkítsd meg a fehér, egyhangú falat :) Amúgy aranyos, minden megvan, ami Neked szükséges és Te jól érzed magad benne :)

Amúgy ma behívtam apumat, hogy nézzen körbe a szobában, hogy lehetne átrendezni, sajnos nem-igen lehet máshogy, mert tetőtérben van a szobám, szval egyik oldal tetőtér ( ott van az ágy és az íróasztalom ) a másik oldal pedig normális ( de itt meg a szekrények vannak, amik magasak és nem férnek a tetőtérhez ) szval ez így marad szerintem ha csak nem kitalálok vmi szuper dolgot :D de sztem nem... :P

köszönöm mindenkinek a segítséget!

2008. okt. 29. 10:31
 15/43 anonim ***** válasza:
44%
a csaj nem beképzelt,mert a szobáját akarta megmutatni,írta h ott van ő is benne,de nem az a lényeg...látni a szobáját...
2008. okt. 29. 10:43
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

szia nem tudom mekkora a szobád és hány ablak van benne... sokat számít a terveknél.

Én így csinálnám: Bézs színre fesd ki a szobádat, az egyik falat teljesen másra kellene festeni ami az egyéniségedhez illik illetve az ágyadhoz pl. vad csokoládéra, bordóra. az a lényeg hogy elüssön. A kis méretű szobákba a kihúzható kanapék a legjobbak (ikea, kika). Ide sok-sok párnát tudnék elképzelni 2 nagyobbat 2 kicsit. Az ágy felé a falra, olyan álmennyezet félét csináltatnék gipszkartonból amibe 3-4 spot izzó lenne az esti sejtelmes fényforrás. A sarokba tennék egy sarokgardrobot...

egy bézs-csoki puha szőnyeg... nagyon szép lenne.

Nekem meg ez a mániám, de jó lenne lakberendezőnek, enteriőrnek lenni:)

A Vox csatornán vasárnaponként 18.00 tól van egy műsor, nézd meg hátha kapsz ötleteket, én imádom annak elenére hogy nem értem:)

2008. okt. 29. 13:20
 17/43 anonim ***** válasza:
46%
jó hogy megvéded magad!a hajszíned miatt vagy ennyire béna,tudjuk hogy te írtad a "csaj nem béna"kommentet!
2008. okt. 29. 18:35
 18/43 anonim ***** válasza:
46%
figy gondolj bele én a kedves leányzónak lefényképeztem a szobámat... és feltettem egy hivatalos oldalra(amire hál istennek pozitiv véleményt kaptam^^... vagy ha nincs róla képed, akkor annyit tehettél volna mint például az előttem lévő hogy leirta... érted... szal tuti egomániás és beképzelt... már bocs
2008. okt. 30. 16:32
 19/43 anonim ***** válasza:
17%
én írtam megvédve magam...csak E/3ban..eszem ágában nem volt úgy csinálni,mintha más írta volna...felraktad a szobád képét..jó szar is...XD
2008. okt. 30. 16:58
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

hogy ne érje szó a ház elejét és h mkinek megfeleljen,ne kössenek belém,itt a szobám és úgy fényképeztem h még véletlenül se legyek benne:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2008. okt. 30. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!