Vannak akiknek csótányok vannak vagy voltak elszaporodva a lakásban?
Milyen módszerrel sikerült kiírtani és kb mennyibe került?
Tudsz jó rovarító céget, lehetőleg vidékit. Kb milyen árban dolgoznak, bár ez soikmindentől függ...
Nem panelban, hanem kertes házban lakom. Sajnos már elég régóta van csótány, és úgy vettem észre, hogy egyre több, szerintem mi már a túlfertőzött kategóriába tartozunk :S
Az a gond, hogy szerintem egy irtás nagyon drága és ha lenne rá pénzünk, akkor már régen megpróbáltuk volna.
Menyiért végeztek rítást nálatok a panelban?
Az irtás maga nem lehet túl drága. Inkább hogy rendszeresen kell végezni.
Volt nálunk is a konyhában. próbálkoztunk mindennel eredménytelenül. Tudod mindent túlélnek állítólag még egy atomtámadést is. Ugyhogy egyszerűen péppévertük a konyhabútort a falban az összes lukat befalaztuk. Ha egy pete is megmarad cseszheted.
sok sikert
Mi peströl hoztunk magunkal,de nem a butorokban ,hanem a ruhákban voltak!kegyetlenek,össze máztak mindent,és éjszaka hogy mi volt lese lehet irni borzasztoan sokan voltak!!!
peströl jottek ki az irtok akkoriba olyan 20-ezer körül volt-10-éve! de egyszer jöttek csak,az volt benne a jo,hogy garanciát válalt!de nem kellet töbször hivni öket!azota nincs egy darab se!utálatosak nagyon!és vigyázz mert betegségeket hordanak,és terjesztik!sok sikert remélem neked is sikerülni fog!
Kedves utolsó, meg tudnád mondani a rovarító cég nevét,akivel végeztétek a csótányírtást?
A zselés módszerről már halottam.
Mennyire volt fertőzött a lakás(erső, közepes?)és hány helyiséget kelett "lekezelni"?
Mert gondolom az ár sokmindentől függ.
És mennyi írtás után tapasztaltad a változást?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Sokat segytenél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!