Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vannak akiknek csótányok...

Vannak akiknek csótányok vannak vagy voltak elszaporodva a lakásban?

Figyelt kérdés

Milyen módszerrel sikerült kiírtani és kb mennyibe került?

Tudsz jó rovarító céget, lehetőleg vidékit. Kb milyen árban dolgoznak, bár ez soikmindentől függ...

2010. jún. 8. 06:47
 1/9 anonim válasza:
Attól függ panelbe laksz-e. Ott kb. havonta szokott lenni csótányírtás. Persze függ attól is, hogy az összes lakó kéri-e az írtást. Mert elég ha 1-2 lakó nem kéri,akinél van csótány is, akkor eredménytelen. Úgy is tudsz védekezni ellenük, hogy minden a lakásba vezető lyukat betömsz festhető akrillal. Radiátorcsövek töve körbe, villanykábelek,stb. Én panelben lakok, a házban szokott lenni csótányírtás, de mi nem kérjük, mert nem találkoztunk még csótánnyal.
2010. jún. 8. 06:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem panelban, hanem kertes házban lakom. Sajnos már elég régóta van csótány, és úgy vettem észre, hogy egyre több, szerintem mi már a túlfertőzött kategóriába tartozunk :S

Az a gond, hogy szerintem egy irtás nagyon drága és ha lenne rá pénzünk, akkor már régen megpróbáltuk volna.

Menyiért végeztek rítást nálatok a panelban?

2010. jún. 8. 07:16
 3/9 anonim válasza:

Az irtás maga nem lehet túl drága. Inkább hogy rendszeresen kell végezni.

Volt nálunk is a konyhában. próbálkoztunk mindennel eredménytelenül. Tudod mindent túlélnek állítólag még egy atomtámadést is. Ugyhogy egyszerűen péppévertük a konyhabútort a falban az összes lukat befalaztuk. Ha egy pete is megmarad cseszheted.

sok sikert

2010. jún. 8. 07:43
 4/9 anonim válasza:

Mi peströl hoztunk magunkal,de nem a butorokban ,hanem a ruhákban voltak!kegyetlenek,össze máztak mindent,és éjszaka hogy mi volt lese lehet irni borzasztoan sokan voltak!!!

peströl jottek ki az irtok akkoriba olyan 20-ezer körül volt-10-éve! de egyszer jöttek csak,az volt benne a jo,hogy garanciát válalt!de nem kellet töbször hivni öket!azota nincs egy darab se!utálatosak nagyon!és vigyázz mert betegségeket hordanak,és terjesztik!sok sikert remélem neked is sikerülni fog!

2010. jún. 8. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
hm. ez érdekes. nekünk 1-2 éve 1000ft volt egy alkalom a panellakásban hangya és csótányirtás. asszem 1-2 havonta jött a csávó. sztem nektek se lenne több, nézz utána a neten, hogy milyen cégek vannak, és mennyiért vállalják.
2010. jún. 8. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk (Pest) negyedévente 1800 forint, zselés módszerrel vagy vegyszeres fújással. Hatásos.
2010. jún. 8. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, meg tudnád mondani a rovarító cég nevét,akivel végeztétek a csótányírtást?

A zselés módszerről már halottam.

Mennyire volt fertőzött a lakás(erső, közepes?)és hány helyiséget kelett "lekezelni"?

Mert gondolom az ár sokmindentől függ.

És mennyi írtás után tapasztaltad a változást?

Előre is köszönöm a válaszodat.

Sokat segytenél vele.

2010. jún. 10. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugye te írtál privit? Válaszoltam rá.
2010. jún. 10. 23:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen én írtam és köszi!
2010. jún. 11. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!