Csótányok a konyhámban! Miket dobjak ki?
A felső szomszéd szerintem tenyészti őket,már az összes szellőzőt beragasztottam,az egyiket átfúrhatták,nemtudom honnan jönnek.
3-4 darabot találtam a konyhaszekrényben,ahol nyitva tárolok tésztákat,fűszereket,lisztet,teát,mint minden más háztartásban...
A bontott pudingporokat és a búzadarát már kidobtam,bár nem láttam benne semmit.
Mit dobjak még ki?
Nem lehetnek túl régen benn,de áhh,fujj...
lehet bajunk ha a tésztát igy főzöm meg?
bár lehet ránézek,és eszembe jut még a bontatlant is kidobom...
nem kell citrom,mindent kipakoltam,áttöröltem domestossal,elhuztam a helyéről,felmostam,minden tiszta,eltapotsam vagy 20-at,letettem ilyen gyógyszertári porból vizet (már a neve se rémlik)
most szűárad a szekrény,csak nem tudom hogy miket tegyek vissza (zárt edénybe)
az a baj hogy rengeteg mindent tároltam nyitva,és ha azt mind kidobom,nem 2-3ezer ft...
Ha van utánpótlásod, érdemes venni Piretrin port. Szagtalan, melegvérűre nem hat. Amerre gondolod, hogy járhatnak, leszórod.
Ami nyitva volt, tuti sétáltak rajta. Tőled függ, mit bír el a gyomrod.
az én gyomrom semmit...
de az övéké? bors,erőspaprika,ilyenekbe is belemennek?
tészta,liszt,cukor,kekszek,ezek kuka
de aminek intenziv erős illata van?
nem hiszem hogy hülyeséget irtál,ha nincs jól feltakaritva akkor simán kikelnek ha épp lárva (vagymi) volt benne,jó túlélők...
de gyűlölöm őket...meg a szomszédot...
Uh, én mindent kidobnék. Nem lenne gyomrom megenni.
Ajánlom viszont neked is, amit én csinálok: mindent, de mindent befőttesüvegben tárolok. Abba tuti nem megy bele. amint kibontottam egy zacskót, a tartalmát azonnal üvegezem. Az üvegek meg a borsó, savanyúság vásárlásakon kerültek hozzám, szóval egy fillérbe sem kerülnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!