Mit tudok tenni, ha a közös képviselő nem hajlandó évente 2x rovarirtást végeztetni, pedig csótányok vannak?
ki kell hívni az ÁNTSZ-t és az kötelezi a házat az irtásra.
Azért a többiek valószínüleg balhézni fognak utána....
Nagyon köszönöm a válaszod, igazán hasznos volt!!! Remélhetőleg. Ugyanis "gyanútlanul" megpedzegettem az antsz témát a k. képviselőnek, és utána picit másként állt a dolgokhoz. Most azt találta ki, hogy holnap megszavaztatja a lakókkal, ha a fele lakóközösség kéri, akkor mihamarabb elintézi, ezt tudja tenni. Na, majd kiderül, mindenesetre legközelebb (ha mégsem akar irtást), megemlítem, h ismerősöm is van ott (tényleg), és felhívom, h ilyenkor mit lehet csinálni :)) És valóban fel is fogom hívni, nem érdekel senki, legfőképp az igénytelen (bár nem annak tűnő) lakók!
Kössz mégegyszer a tippet!
1. lépés: megnézni a szerződést, hogy a rovarírtók milyen garanciát vállalnak. (kellene) ha van egyéves garancia, akkor jöjjenek, és csinálják csak meg ingyen!!!)
2. lépés: új közös képviselőt keresni
3. lépés: rendkívüli közgyűlést kezdeményezni meghirdetett napirendi pontokkal
a) a jelenlegi közös képviselő x.hatállyal történő felmentése és elszámoltatása
b) új közös képviselő választása
KB. kicsit utána kell járni.
Én nem elégednék meg az 50 %-os csótánytalaítási szavazással
Ez kb olyan, mintha wgy 10 emeletes házban beázik a tető, és csak az egytizedét érintené... A képviselő szavaztat, de a kilenctizedet nem érdekli az egytized érdeke, és leszavazzák. Ez csak arra jó, hogy egy peren, vagy az antsz eljárás esetén a képviselő mossa kezeit, hogy a tulajdonosok döntöttek így. szóval NEM!!!
Az jutott az eszembe, hogy nem szabad szavazást kiírni törvénytelen kérdést. (Aminek az egyik eredménye törvénytelenséget eredményezne.) A rovarirtásnak tehát így is úgy is meg kell lenni. Garancia azonban a legjobb.
Írd meg, mire jutottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!