Mi a véleményetek, oszintén, errol a nappalirol?
Nemrégiben feltettem itt egy kérdést, mit gondoltok a fekete-fehér nappalirol. Mivel makacs vagyok, megcsinaltam, mar csak két székre kell varnom, de valami van még, amitol nem teljesen jo az osszkép...Es nem tudom, mi lenne az...
Feltoltok par képet, szerintetek mit kellene még betenni ebbe a nappaliba? ( a képek minoségéért elnézést kérek, a vaku kipurcant par honapja, igy nem a legszebb fotok)
Ja, azok pedig akik azal jonnének, hogy most itt dicsekszek a fotokkal meg hasonlok, méltoztassanak tartozkodni, nem kevés munkankba és pénzunkbe kerult, és nem buszkeségbol mutatom meg, tanacsot kérek.
Foleg, hogy még mindig nem érzem teljesnek az osszhangot :)
Szoval ( remélem mukodnek majd a linkek, most toltok fel eloszor képet)
Hideg, rideg, barátságtalan, színtelen, és kényelmetlen,nem kuckós, ahová jó hazamenni.(Ez jutott eszembe első ránézésre) Nem leszólás, csak a kérdésre a válasz.Ízlések és pofonok...
Nekem nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!