Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek, oszintén,...

Mi a véleményetek, oszintén, errol a nappalirol?

Figyelt kérdés

Nemrégiben feltettem itt egy kérdést, mit gondoltok a fekete-fehér nappalirol. Mivel makacs vagyok, megcsinaltam, mar csak két székre kell varnom, de valami van még, amitol nem teljesen jo az osszkép...Es nem tudom, mi lenne az...

Feltoltok par képet, szerintetek mit kellene még betenni ebbe a nappaliba? ( a képek minoségéért elnézést kérek, a vaku kipurcant par honapja, igy nem a legszebb fotok)

Ja, azok pedig akik azal jonnének, hogy most itt dicsekszek a fotokkal meg hasonlok, méltoztassanak tartozkodni, nem kevés munkankba és pénzunkbe kerult, és nem buszkeségbol mutatom meg, tanacsot kérek.

Foleg, hogy még mindig nem érzem teljesnek az osszhangot :)

Szoval ( remélem mukodnek majd a linkek, most toltok fel eloszor képet)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 29. 18:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ja és ha megcsináltad a változtatásokat, akkor várjuk a fényképeket!! :)
2010. máj. 30. 07:36
 32/35 anonim válasza:

szia nem olvastam el a válaszokat, csak átfutottam a szememmel, meg a képeket néztem meg. kerestem neked pár ötletet hátha segítséget adnak, és jó kreatívkodást kívánok!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 30. 12:01
 33/35 anonim ***** válasza:

Hideg, rideg, barátságtalan, színtelen, és kényelmetlen,nem kuckós, ahová jó hazamenni.(Ez jutott eszembe első ránézésre) Nem leszólás, csak a kérdésre a válasz.Ízlések és pofonok...

Nekem nem kellene.

2010. máj. 31. 14:16
 34/35 anonim válasza:
Szerintem nem csak az a "baj", hogy fekete-fehér, hanem a bútorok olyan "mesterségesek" (tudom nem túl jó szó, de jobb nem jut eszembe). Irodába még esetleg, de lakásba biztos nem tennék ilyet. Amúgy alapnak fekete-fehér nem rossz, nekem különösen a függöny tetszik.
2010. okt. 6. 20:44
 35/35 anonim válasza:
Hideg, merev. Nem érezném itt jól magam.
2011. máj. 9. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!