Mi a véleményetek, oszintén, errol a nappalirol?
Nemrégiben feltettem itt egy kérdést, mit gondoltok a fekete-fehér nappalirol. Mivel makacs vagyok, megcsinaltam, mar csak két székre kell varnom, de valami van még, amitol nem teljesen jo az osszkép...Es nem tudom, mi lenne az...
Feltoltok par képet, szerintetek mit kellene még betenni ebbe a nappaliba? ( a képek minoségéért elnézést kérek, a vaku kipurcant par honapja, igy nem a legszebb fotok)
Ja, azok pedig akik azal jonnének, hogy most itt dicsekszek a fotokkal meg hasonlok, méltoztassanak tartozkodni, nem kevés munkankba és pénzunkbe kerult, és nem buszkeségbol mutatom meg, tanacsot kérek.
Foleg, hogy még mindig nem érzem teljesnek az osszhangot :)
Szoval ( remélem mukodnek majd a linkek, most toltok fel eloszor képet)
Nagyon fekete-fehér, ami miatt egyáltalán nem találom otthonosnak és barátságosnak. Kicsit beállított, látszik minden darabon, hogy baromi tudatosan lett kiválogatva direkt ide, és ez számomra egy kissé kilopja belőle a lelket, amitől egy nappali nappali lesz, otthon.
(nem akarok senkit megsérteni, de őszinte véleményt kértek, és ez az enyém)
Ja, és folyttaom, csak megszakadtam.
Szóval én a helyedben feldobnám egy-két színnel, nem tudom, te hogy érzed itt magad, de nekem nagyon hiányoznak belőle a színek, és erre a fekete-fehér jó alap is lehet. Nem tudom. Kicsit rideg az üres bútorokkal és a szögletes sarkokkal is. Egy pár cuccot, főleg gömbölyűeket raknék bele. É
Szerintem nagyon jó. Csak tényleg kicsit idegen.
Én például még ugy dobnám fel, hogy ilyen csikokat festenék a falra, természetesen feketét, vagy valami tapatét tennék fel.
Javasolnék, még zöld kiegészítőt.
szerintem jó lett, de csatlakozom az előttem szólóhoz, valami színt még kéne beleraknod, mert nagyon "művi".
Ikeában lehet kapni virágmotívumot a falra, ilyen öntapadós cucc, szerintem az nagyon feldobná, ha valami szineset felraknál.de tényleg jó, gratulálok:D
Koszi a véleményt, pont ilyet vartam, kritikat és tanacsot, hatha lesz valami jo tipp.
alami szint lehet teszek bee, de csak jelzésértéknek...A foton nem latszik, de van egy piros gyertya :D
Novényeket talan, de mivel van egy kisfiunk, nem hinném hogy sokaig életben maradnak nalunk a zoldek :)
Hali!
Tudod mi hiányzik a nappalidból? az élet! hol van az élet! mint egy temető, olyan a használati tárgyak nélkül! gondolom, még csak most fogják elborítani az apróságok, meg a hétköznapi használati tárgyak, de azok nélkül télleg olyan mint egy űrhajó belseje. nagyon kopár is, minden, de minden fekete-fehér... lehet h ez nektek tetszik, klassz is, de csak bizonyos mennyiségben, ekkora mennyiségben és felületen, ilyen részletekbe menően ránő z emberre és monotóniát sugároz (sztem az első hozzászóló is erre gondolt) ezt a színpárosítást inkább csak fővonalként kellene megtartani, és mellé bevezetni az otthonosabb dolgokat is. Ne hari h ezt írom, lehet h ti mindig így képzeltétek és nagyon tetszik nektek... nem is csúnya, nincs vele baj, csak semmi élet nincs.
Esetleg valami nővény?
ja, és sztem a tv a sarokban negyon furi, én az ablak/ajtó elé tolnám az asztalt, a tv-t pedig a kép bal oldalán látható falhoz.
olyan modern 21.századi
nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!