Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek, oszintén,...

Mi a véleményetek, oszintén, errol a nappalirol?

Figyelt kérdés

Nemrégiben feltettem itt egy kérdést, mit gondoltok a fekete-fehér nappalirol. Mivel makacs vagyok, megcsinaltam, mar csak két székre kell varnom, de valami van még, amitol nem teljesen jo az osszkép...Es nem tudom, mi lenne az...

Feltoltok par képet, szerintetek mit kellene még betenni ebbe a nappaliba? ( a képek minoségéért elnézést kérek, a vaku kipurcant par honapja, igy nem a legszebb fotok)

Ja, azok pedig akik azal jonnének, hogy most itt dicsekszek a fotokkal meg hasonlok, méltoztassanak tartozkodni, nem kevés munkankba és pénzunkbe kerult, és nem buszkeségbol mutatom meg, tanacsot kérek.

Foleg, hogy még mindig nem érzem teljesnek az osszhangot :)

Szoval ( remélem mukodnek majd a linkek, most toltok fel eloszor képet)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 29. 18:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha őszinte véleményt kérsz, akkor elmondom, h számomra ez olyan, mint egy temetkezési szolgáltató előszobája.

Nem megbántani akartalak, ne haragudj, én tuti nem tudnék ilyen helyen vidám lenni, nevetgélni pl a barátaimmal.

Egy pici színt csempésznék bele, gondolok arra, h pl piros párnát a kanapéra, vagy kicsit színesebb függönyt.

Az összképről ennyi a véleményem.

2010. máj. 29. 19:02
 22/35 anonim ***** válasza:

ha nem kő lenne, hanem parkett, akkor sokkal barátságosabb lenne. számomra nem normális, hogy egy nappaliban padlólap van...

kicsit már erőltetettnek látom, hogy ennyire minden fekete-fehér. nagyobb térben jól mutat, de ekkorában nem. ha jól látom, akkor max 20nm az egész szoba.

rideg. iszonyat rideg. pár növény feldobná. és nem hiszem, hogy a gyerek 2m magas, h még a felső polcon lévőt is elérje és legyalázza.

ha meg olyan magas, akkor sztem van annyi idős, hogy elmagyarázd neki, hogy hagyja békén a gazakat :P

tudom én, hogy a fekete meg a fehér is szín, de nekem ez színtelen. képtelen lennék színek nélkül élni.

nyomasztó a lakásod. legalábbis számomra.

2010. máj. 29. 19:03
 23/35 anonim ***** válasza:

A 18:45-os es a 18:50-es vagyok.. Tudom, nem ugy szolt a keresed, hogy legyszi rendezzetek at a nappalimat, de ha lakberendezesrol van szo, nem birok magammal:D

Szoval gondoltatok mar arra, hogy a kanapet beforgatjatok a tv-vel szembe(azert jo tavol tole, hogy a kisasztal kenyelmesen beferjen) es a kanape helyere keruljon az etkezo asztal? Vagy talan meg kicsit az ajto fele. Ahogy en nezem boven lenne neki hely , ha a fal melle tennetek akkor meg plane, de ha vendegek jonnek ki is lehet huzni.

Viszont irtad, hogy vennel meg egy fotelt, en ebbe a szobaba tobb butort mar nem tennek, igy is eleg zsufolt, de te tudod:)

2010. máj. 29. 19:06
 24/35 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A fekete-fehér kombináció nem rossz alapötlet, de valamivel fel kell dobni. Ehhez tökéletes, mint ahogy már előttem is írták, egy pár piros kiegészítő, mondjuk párna, több kép a falra (az a 3 kis kép nagyon alacsonyan van, valahogy bántja a szemem), több zöld növény és valami, ami mozgást visz ebbe az egyhangúságba, én tennék be valami csobogót vagy bármit ami a "rezgésével" életet visz ebbe az állandó környezetbe. Ami nem tetszik: a függöny nagyon nem illik oda, értem az elgondolást, hogy az is egyik fekete, másik fehér, de túl hosszú, nem szép ez az alul megkötős módszer ebben az esetben, és a minta sem tesz jót az összképnek, a másik a járólap, nekem valahogy nagyon fura ez a szín a ff kombóhoz, a szőnyeg szerintem ezzel a tehénfoltos mintával nem a legnyerőbb megoldás, szebb lenne, ha teljesen fehér volna. Még talán a fal festésén lehetne dobni az összképen, lehetne fekete-fehér, de simán festenék fel mondjuk spirál alakú mintákat, azzal is dinamikát víve a szobába. Végezetül pedig, egyszerű laikus vagyok, és nagyon jó, hogy van benned inspiráció és kreativitás, kedved szerint szépíteni az otthonod. :)

2010. máj. 29. 19:27
 25/35 anonim ***** válasza:

Használj bordót vagy pirosat, az megy a tévéhez.

Engem egy tisztán fekete-fehér nappali az őrületbe kergetne.

2010. máj. 29. 19:29
 26/35 A kérdező kommentje:

XD XD XD XD "temetkezési vallalkozas eloszobaja" , ezen jot rohogtem :D :D pedg nem mi vagyunk az Adams family ;:)))

noszoval, mindenkinek nagyon koszonom, tényleg, a negativ kritikat és az épito véleményeket is, szinte mindegyik hasznosithato, fogom is...

korabban megfogott egy cikk errol a minimalizmusrol, nagyon kozelall hozzam, bemasolok ide par mondatot, aztan leirom, hogy az otleteitek alapjan mire juottam elobb, vacsorafozés kozben:

"A minimál bútorok és burkolatok sosem hivalkodók. Nem találunk itt harsány színeket, a zebramintás ülőgarnitúrát is száműzték ezekből a lakásokból.

Nem kell azt hinni, hogy az ilyen racionálisan berendezett lakóhelyek úgy néznek ki, mint a kaszárnyák. Itt is van dekoráció. Azonban nem túl sok és nem is kevés. A minimalista dekoráció lényege a ritmus, ami színekkel tovább erősíthető, vagy tompítható. A dekoráció is az egész részévé válik a minimál lakásban, megteremtve a nyugodt, békés és hihetetlenül elegáns lakóteret. "

noszoval: akik a padlo szinét emlitették, lehet, hogy erre a bézses szinre koncentralok és a fekete parnak helyett ( ezt ugy adtak a kanapéhoz) vajszinu parnakat pakolok ki, a kis képek lekerulnek , és egy szintén vajszinu nagyobb tàlat helyezek el a kis szekrényen... ( muszaj ennyi szekrény, mert jol gondolta az egyik kedves vàlaszolo, kb 20 m² a nappali)

a szobabicajt likvidàlom a hàloba ( ha befér), és oda, a helyére teszek egy nagyobb pàlmàt ( az talàn még egy eléggé " gyerekàllo" novény), a kanapé màsik oldalàra pedig teszek egy fehér polcot, amire megy pàr kaktusz ( na ahhoz nyulkàljon)

vagy: mivel nekem ez a letisztult, sallangmentes stilus nagyon " japànos", erre a vonalra megyek rà, a fuggonyok eltunnek, helyette sima, egyszinu, kissé nehezebb fuggonyt vàlasztok,falipolc ugyanugy menne a falra, de egy ilyen...mi az...kis szobaszokokut vagy mi a turo az, kis szikla amibol folyik a viz. A nagyobb New York foto helyett lesz két nagyobb, négyzet alaku kép, fekete alapon egy fehér japàn iràsjel.Pàrna marad, de lesz mellé kb két nagyobb piros is, a kis szekrényre meg megy egy szebb cserepes novény ( van ilyen pirosas kàla-szeruség, nem értek a novényekhez :))huuu... a banki pénzugyi tanàcsadom el lesz ragadtatva....

Hàt, egyelore ennyit okoskodtam ki, hàla Nektek :)

2010. máj. 29. 20:09
 27/35 anonim ***** válasza:

Ez igy jol hangzik, jol összeszedted a válaszainkbol !!

Az egyik hozzászóló.

2010. máj. 29. 21:25
 28/35 anonim válasza:
túl átlagos :s
2010. máj. 29. 22:15
 29/35 anonim ***** válasza:

Nagyon szimpatikus vagy számomra!! :) Nem megsértődsz, mint sokan akik feltesznek egy kérdést és,ha nem az ő kedvük szerint jön a válasz,akkor támadnak! Te nagyon jó ember lehetsz! Na de a véleményem is mondom.

Szóval amit utoljára írtál az jó. A piros szint vinném én is még bele, vagy a bordót és máris tökéletes lenne. Ja meg én is átrendezném úgy, ahogy az egyik kedves válaszoló írta. Az étkezőt tedd inkább a kanapé helyére és a kanapét told az erélyajtó fele, a tv szekrényt meg fordítsd el és húzd kicsit beljebb. Szerintem jobban nézne ki.

2010. máj. 30. 07:32
 30/35 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok. :) Vagy még úgy is jó lenne, ha a tvszekrényt a tv-vel a polc mellé tennéd közvetlenül és a kanapéval szemben lenne, az étkező is jobban mutatna. Akkor maradhatna ott. :)
2010. máj. 30. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!