Hogyan díszíthetném ki a szobámat?
Figyelt kérdés
Egy kicsit változtatni szeretnék a szobámon, ezért úgy döntöttem, hogy kidíszítem.Most lovas képek vannak felragasztva a falra.Mivel dobhatnám még föl a falakat és a szekrényeim?2010. máj. 7. 18:25
1/5 anonim válasza:
Milyen nemű vagy és hány éves? Mekkora a szobád? Milyen színek dominálnak? Mekkora az üres falfelület?
Ha válaszolsz, akkor kicsit jobban tudok segíteni ötletekkel. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Közepes nagyságú szoba.Két nagyobb szabad falfelület van, mivel tetőtér ezért képet nem tudok arra a részre rakni ahol a ferde fal van.A 4. falnál meg végig van rakva szekrénysorral, fenyőből.Van egy nagy tükörasztalom és mellette az íróasztal.A falak sárgák és pirosak.Az ágyam is fenyőből van.
2010. máj. 7. 19:15
3/5 anonim válasza:
Hű, elsősorban tükröt ajánlottam volna. Nekem úgy lesz megcsinálva, hogy veszek egy fekete plüss csíkot, ami fel ér a plafonig, szóval egy teljes csíkot letakar a falból. Azon lesz 2 darab ilyen tükör: [link]
Ezt az ötletet itt láttam. :)
Falmatrica? Vagy mintafestés a falra? Új bútorok?
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!