Hogyan turbózhatná fel a szobámat? 12/L
Nekem egy ilyen volt felfújva a falamra kékkel, könnyű volt megcsinálni [link]
Plusz az egyik haver nagyon jól rajzol, ő pedig megcsinálta a nappalimba a tévé mögé a londoni metró térképét, az is nagyon adja:)
Látatlanban nem lehet szobát építeni. Vagyis most írhatnék egy 5000 karakteres választ, de inkább egy kicsit pontosíts, hogy mi az elképzelésed, milyen a szobád most, milyen stílusokat kedvelsz, ilyenek. Akkor nagyon szívesen visszatérek a kérdésre. Most rendeztem be a saját lakásom, nem volt éppen egyszerű menet, pedig azt láttam is.
18/L
Ird meg a parametereket, milyen butorok vannak, falak szine, mennyit szannal ra, vagy esetleg milyen alapanyagok allnak rendelkezesre.
En pl mielott kidobnek valamit, atgondolom, hogy mire tudnam felhasznalni (es itt nem a kajamaradekra gondolok)
Pink, feher es baldahin.
Ha meg akarod tartani ezt a habos-babos latszatot, akkor esetleg csinalhatnal diszparnakat szaten es csillamos anyagokbol minden fele szinben, a baldahinra keszithetsz uveggyongyokbol fuggoket, a fuggonyre is lehet. Dobozokat bevonhatsz tetszetos csomagolopapirba, ezek jok kacatok, ujsagok tarolasara. Lehet kapni festovasznat, amire egy par nyomtatott kepbol ragaszto es tempera segitsegevel festmenyt lehet varazsolni akar a kedvenc sztarodrol is. Pillangokat lehet varrni a fuggonyre, ragasztani a csillarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!