Szobámat mivel díszíthetném?
Könyvtári kiárusításon szereztem valamikor régi fekete-fehér képes albumokat 50 Ft-os darabáron. Képeket kitépkedni, plafon alatt egy sor rajszöggel rögzíteni, lentebb ragasztószalaggal ragasztani a képeket, míg el nem lepik az egész falat. Körbe lehet keríteni polcot is, falilámpát velük. Nekem tetszik és nem volt drága. Antikváriumban is lehet képek után nézelődni, esetleg régi újságoakt használni.
Menj ki valahová a természetbe és gyűjts mindenféle száraz dolgokat, szamárkenyér, bogáncs, meg amit látsz, és furcsán néz ki, remek ablakdíszeket, koszorúkat lehet összeszerkeszteni belőlük, vagy csak bevágni egy csokorravalót egy vázába, üvegbe.
Bár lehet, hogy nem épp az a stílus, amire gondoltál.
Én egy kézműves foglalkozáson csináltam egy velencei stílusú (de persze nem olyan szépen kidolgozott:) macska-maszkot,az van a falamon,meg van egy spanyol vörös legyező is. Legyezőket egész olcsón lehet kapni és szerintem elég dekoratívak. van egy afrikai stílusú minifestmény is,ez is párszáz forint volt. Továbbá ha valami rendezvényen vagyok,mindig szedek össze szórólapokat és azokat ragasztom ki pl.: anime-fesztivál,sárkányhajó fesztivál,satöbbi.
az én falam évek óta őrizgetett kincsei a térképeim,1 skóciát ábrázoló térkép whiskyfajtákkal,és kettő national geographicos. ezek is olyanok,hogy jókor kell megfelelő újságokat venni és érdekes dolgokat találsz:)
én jóformán bármit kiragasztok a szobám falára,olyan az egész helység mint egy rettentő nagy faliújság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!