Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan díszíthetném ki egyszer...

Hogyan díszíthetném ki egyszerűen a szobámat?

Figyelt kérdés

Olyan díszekre gondoltam amit én készítek és mutatósak.

Köszönöm a válaszokat :)

2011. ápr. 10. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Lány vagy, vagy fiú?
2011. ápr. 10. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok. A you tube-ba ird be, hogy: room tour. Ott csemegézhetsz majd.
2011. ápr. 10. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.Köszönöm nagyon jók a videók :)
2011. ápr. 10. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

-Készíts képeket. Én például olyat csináltam, hogy kerestem a kedvenc színészemről egy képet, levettem a színeket, kontrasztot maximumra állítottam, és kaptam egy fekete-fehér foltokból álló, elnagyolt képet, ami messziről teljesen jól néz ki. Itt rajzold át a foltokat és fesd ki. Vagy ugyanezeket a foltokat kivághatod más színű papírból, és felragaszthatod egy lapra.

-Aztán készíthetsz az ágyad mellé falvédőt. Néhány méter anyag kell hozzá, beszeged a széleit és valahogy rögzíted.

-Falvédő helyett/mellett tehetsz fel az ágyad végéhez is hosszú, lelógó anyagot, amit összekötsz úgy, mint egy sötételőt. (Ezt nem tudom elmagyarázni jobban, bocs. :))

-Falra faliújság: ha tudsz szerezni egy nagyobb darab hungarocellt, abból lehet jól megcsinálni. Ezt is bevonhatod kreppapírral, vagy valami organzaszerű anyaggal. Szurkálhatsz rá akár újságból kivágott képeket (az enyémen bonbonos dobozok tetejéből kivágott rózsák vannak).

-Asztali díszt készíthetsz szárított virágokból, száraz levelekből.

-Élő cserepes növények is sokat tudnak javítani egy szobán.

2011. ápr. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!