Hogyan rendezzem be praktikusan a konyhát?
Nálam L-alakban van a konyha egyik oldalán az alábbi az elrendezés,és bevált:
Van egy elég széles és hosszú munkapult,alatta szekrény,az edényeknek. Fölötte szintén szekrény,amelyben a lisztek,cukrok,rizs,száraztészták stb. vannak.Melette van a mosogató.A szekrényrész és a mosogató közt a pult
alja 60 cm-ren üres. Ott tartom a komposztálható hulladékgyüjtőt. A mosogató mellett a tűzhely,közte egy szintén 60-cm-es pult. Alatta van a műanyagszemetes. Ezen a pulton tárolom a mosogatni való edényeket,vagy a főzshez előjkészített dolgokat. A tűzhely mellett szintén van egy munkapult. Efölött van egy polc a sónak,paprikának,rántáshoz való lisztnek, mustárnak,ketchupnak,és a fűszereknek.
Elég sok fűszert használok.Lisztet pedig azért tartok itt is,mert főzés közben,ha rántást akarok készíteni,nem kell a konyha másik végébe mennem.
A konyha másik falán szintén szekrénnyel egybeépitett munkapult.Ezen vannak a háztartási gépek,amelyeket sűrűn használok.
A konyhában van mennyezetvilágítás,de a munkapultoknál is ,a mosogatónál és a tűzhely fölött is van külön világítás.Minden pultnál van konnektor,négyes elosztású.
Remélem,hogy segítettem.
Ahogy csak teszik.Nekem azt mondtak ,h mindegy csak az a lenyeg h a mosogato kagylo legyen baloldalt(ha megmosol pl.vmi zoldseget) utanna munkafelulet (ahol vagdalsz,elokeszitesz stb)es vegul a fozolap...h ne ugralj jobbra balra a konyhaba.Nekem is rengeteg ferohelyem van beepitett a teteje es a suto is,a suto lent van ,tetettem 2 oldalt "joker"szekrenyt amit ha kihuzol fuszereket,olajat stb tudsz allitani h kez alatt legyen az is.
A tobbi mar csak izlesek es pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!