Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen szoba légfrissitőt...

Milyen szoba légfrissitőt ajánlotok hosszútávra olcsón?

Figyelt kérdés
Ezek a boltokban kapható, gyertyák jók, de hamar elég, kioltásnál büz jön belőle, ilyen konnektorba dugós patronok 30-60 napig birjak és az utántöltés ugy 1500 forint, a permetező automata dolgok nagyon nagyon erősek egy 4x4 météres szobában ami eleinte nemkellemes és több mint 1500ba kerülnek, próbáltam illó olajat gyertával , de azt megkell gyujtani gyertya kell hozzá, ujra kell tölteni a vizet,a gyertya kialszik/elég büzölög, Nemtud valaki valamit ami beválik olcsó és jó hosszútávon? és aminek nem annyira enyhe az illata hogy még a kutyaszagot sem nyomja el,

2016. nov. 30. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szellőztetés.
2016. nov. 30. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

szellőztetés esetleg így télen párátlanító készülék légtisztító funkciója

életem nagy részét kutyákkal töltöttem, bent aludtak az ágyamban és sose volt kutyaszag, mert tisztán voltak tartva

2016. nov. 30. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Nemélek büdösben azt se írtam hogy büdös lenne, kérdést kérdéssel kontrázni ami végül semmi felhasználhatót nemtartalmaz ehelyett odaképzelt állitásokra alapozva itélkezel. komolyan ezért vagy az oldalon 1-es?
2016. nov. 30. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Siralmas már ez az oldal, a kérdésre senki válaszolni nemtud vagy nem akar, nekem nem háztartási meg szokási tanácsok kellenek, ha erre lenne szükségem KÉRDÉS ERRŐL SZÓLNA
2016. nov. 30. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Olvass vissza, van néhány légfrissítős kérdés: a lényeg, hogy semilyet ne használj, nem egészséges.

Takarítás, szellőztetés. Alkalmilag szoktam illóolajat cseppenteni a radiátor párásító vizébe, és kész.

2016. dec. 1. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:

"dugós patronok 30-60 napig birjak és az utántöltés ugy 1500 forint"

Hát ennél olcsóbbat nem fogsz találni. Én vettem úgy zselés légfrissítőt 500 forintért, hogy egy hét múlva már nem volt illata.

Ha csak 30 napig bírja 1500 forintért, az napi 50 forint. Ez sok?

2016. dec. 1. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
sajnos ilyen légfrissítő nincsen. és ahogy írták káros anyagokat tartalmaz mindegyik.Így többet ártasz mint használsz vele.
2016. dec. 1. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sofa márkájú van, úgy működik, ha meghúzok rajta egy kart, a szerkezet megnyílik és beengedi a kinti levegőt. Nem volt ócsó, darabja több tízezer ráadásul több is kell belőle a lakásba, viszont 30-40 évig nem kell cserélni.
2016. dec. 1. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!