Szoba dekorálási ötletek?
Figyelt kérdés
Most fogom átfestetni a szobám capoucino/karamell barnára szeretném,kellenének ötletek,hogy egy jó kis csajszis,modern szoba legyen:)15/L ilyesmik pl.
2016. nov. 17. 18:58
1/2 anonim válasza:
Nekem mindkét kép, túlságosan egysíkú, egyhangú, mert csak egy színnel manipulál. Szerintem 2-3 színt válassz, amik harmonizálnak, sőt, egy lehet akár élénkebb is, de azzal bánj finoman, vagyis nehogy megint az uraljon mindent. Ez csak az én privi nézetem. A legjobb tanácsom mindenkinek az, hogy csináljon magának olyan szobát, amiben jól érzi magát, ahova jó hazamenni, mert ízlések és pofonok... :)!
2/2 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy az általad választott két színhez csodásan passzol a csont-, vagy a vajszín, élénknek meg a narancs, vagy narancsos-rozsda szín, de ez utóbbit falra semmiképp, csak a dísztárgyak legyenek ilyen színűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!