Hogyan rendezzem be a szobámat?
Segítségeteket szeretném kérni ehhez a szobához [link]
A_uPkm3LzhWtRqETkTZ mert nagyon unalmas szerintem és egy kis dekorációval ,tárgyakkal fel lehetne dobni. Egy kicsit a szobáról és magamról Én egy 15 éves kamasz srác vagyok aki nagyon szereti a zenét,filmeket kosarazok és gitározok valamint szeretek gépezni a haverokkal, az asztal egy általam készített teljesen normális világos fából készült pontos adatokat nem tudok csak azt hogy Ma;72cm SZé;120cm Hossz;40cm, van egy szint úgy világos fa ágyam ami úgy kb 200x100cm és ezt a kis helységet szeretném egy kicsit "feltuningolni" színes cuccokkal mondjuk takaró vagy vagy poszter vagy valami világítás(pl.:led vagy lámpa) szóval ilyesmik amik egy kicsit feldobják ezt a helyet ja és lesz egy asztali pc-m nem sokára. Valamint szeretnék posztereket mert nagyon tetszenek és szerintem jól nézhet ki tőle a szobám bár én ezt nem tudom nem vagyok stylist vagy hasonló. Kérlek segítsetek , előre is köszi!
Mi van?
Inkább tanulj, ebből a zagyva, tagolatlan szövegből nem tudtam kihámozni, mi van. A linkek meg nem működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!