Hogyan rendezzem be a szobám?
Szeretném feldobni a szobámat(ami nagyjából 200cmx210cm , az ágyamtól az íz íróasztalig és az ágyam elejétől a végéig ér) hogy ne legyen ilyen "unalmas" kinézetű hogy szívesen legyek a szobámba ne csak kényszerből mert tanulni kell vagy hasonló.
Jelenleg a nővéremmel osztozom a szobán de az ő részét nem fotóztam le direkt.
Arra gondoltam hogy az asztalra (120cmx40cmx72cm) tenném a gépet mármint a perifériákat az asztal alá meg a gépet + pár pici műnövényt mert szerintem aranyosak és jól néz ki a fa asztalon a fehér és a zöld keveréke. Esetlegesen funko pop figurákat is vennék. Lecserélném az ágyneműhuzatot,takarót és párnát(amik nincsenek a képen).
A falra posztereket tennék meg a gitáromat és egy polcot amire könyveket, pc-s játékokat és dvd-ket raknék.És ha szóba jöhet a led vagy lámpa valahova annak is örülnék, és persze egy jó kis szőnyegnek mert valahogy jobban bírom mint a fa parkettát.
Csak egy gond van én totál nem értek se a sínekhez se a kompozícióhoz. Ebben kérném segítségeteket, nagyjából hogy mit vegyek,hova rakjam és hogy milyen színű legyen.
A pénz most nem számít mert nem egyszerre veszem ezeket a dekorációkat,tárgyakat stb...
És így a végén egykicsit magamról 15 éves tinédzser fiú vagyok aki szereti a zenét(főleg Rockot), a kosarat, a filmeket, és a játékokat(PC).Szóval kérlek segítsetek. Előre is köszi!
Én a helyedben a falat lefesteném más színre, mert ez a tojáshéj(?) szín nagyon egybeolvad a fa színű bútorokkal meg a padlóval. Ha már említetted a műnövényeket meg a fehéret és a zöldet, akkor a fal lehetne például zöld. Valami hasonló világos árnyalat szerintem jól mutatna, mint ez: [link]
Az ágynemű, szőnyeg stb. színét is a fal színéhez lehetne igazítani, mondjuk zöld-fehér vagy zöld-fekete vagy zöld-fehér-fekete keverékeként.
Vagy ha valami merészebbre vágysz, akkor lehet a fal türkiz színű:
Ezt viszont mindenképpen érdemes fehér színnel kombinálni, mert önmagában sötét és optikailag kicsinyíti a teret. Főleg egy kis szobában.
Mivel írtad, hogy a nővéred is a szobában lakik, esetleg azt is meg lehet csinálni, hogyha neki nem tetszik a falszín, amit választasz, hogy az ő térfelén a szoba falát más színűre festitek, ezzel mindegy optikailag kettéválasztanátok a szobát. És az ő térfelét is a saját falszínéhez lehetne igazítani.
Felnőttesebb hatást tudsz elérni azzal is, ha a falra a posztereket nem csak úgy önmagukban ragasztod fel, hanem keretbe rakod őket:
Ha egy kis kreativitást érzel magadban, akkor akár kollázst is tudsz csinálni, ilyet:
Ehhez csak az kell, hogy összegyűjts egy rakás kisebb képet. Ez lehet akár családi képek (régi nyaralások képei, képeslapok részletei, akármi) vagy az érdeklődési körödhöz kapcsolódó képek is. Akár a netről is tudsz kinyomtatni neked tetsző képeket, amiket fel tudsz rakni a falra. Olcsóbb egy üres keretet venni és neked képet találni bele, mint a már kész bekeretezett képeket, posztereket stb. megvenni. :)
"Szeretném feldobni a szobámat(ami nagyjából 200cmx210cm"
Amikor ezt olvastam nagyon reméltem hogy valamit nagyon elírtál (hogy nem a szoba 2x2 méter.:D És igazam lett, a képekből ítélve, alsó a hangon a duplája a szoba, mint amit írtál.
Vagy csak szimplán nemértem, mire írtad. A szobában van egy 2*2méteres rész amit használhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!