Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Teljes lakásfelújításba...

Teljes lakásfelújításba kezdtem. Annyira kikészít és bele is fáradtam. Más is így van vele?

Figyelt kérdés
Villany vezeték csere, víz vezeték, festés, totál a konyhát, totál a fürdőt, minden de minden új bele! Már annyira kezdek kikészülni benne. MIndig akad valami probléma! A munkások szerint vagy 3-4 hét még. Egyedül csinálom, nő létemre, 2 kisgyerekkel maradtam, magamra.
2010. ápr. 19. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb dolog.Minden szét van pakolva por szemét zaj stb én is untam de megérte kivárni mert mikor befejeztük nagyon szép lett.Mi szobát konyhát fürdőt nappalit újítottunk szóval nem kis munka volt vele.
2010. ápr. 19. 21:47
 2/6 anonim válasza:
100%
Csapjatok egy görbe estét! az megnyugtat és erőt ad. igyatok,egyetek egy jót, játsszatok egy kinevetavégént a gyerekekkel!
2010. ápr. 19. 22:57
 3/6 anonim válasza:
100%
Látod minden nap hogyan haladnak,gondolj arra milyen jó lesz ha kész lesz.
2010. ápr. 20. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legjobb dolog! Mintha új fejezet nyílna az életedben! :)
2010. ápr. 20. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:
még 3-4 hét? mióta csinálják? tudom hogy nagy macera(én a másik oldalon vagyok) mi a lakott lakásokat szakaszosan újítjuk fel,és pl. wc nélkül 1 éjszakát van a tulaj. nem tudom mekkorában laksz de soknak tűnik az idő. persze az is lehet hogy nem laksz benne... lehet hogy rosszul választottál?
2010. ápr. 20. 04:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi!Utána lesz időd pihenni, és gyönyörködni benne!A távolba nézz, ne a jelenbe! (mondom én aki 5 éve folyamatosan átalakít)Nálunk 2 éve volt ennyire szét!!1-2 hónapig tartott, de majd eszem vesztettem!A végén már mondtam hogy kifugázom én a metlakit, csak haladjunk!Mindig volt valami!Rossz idő, szériahibás kád, stb!De megérte, és újra kezdeném mert látom hogy milyen lett!A konyhába nem biztos hogy ismét belevágnék, mert az szintén 1 hónapig készült!Az egyik falat teljesen kibontottuk, így 3 hétig egy fólia választott el az udvartól, de 2 hetes esőzés volt, így lehetetlen volt a falazás!Csak olyan állat nem jött be a lakásunkba ami nem akart(pókok, siklók, békák, kóbor macska, egér, stb)!Nos kitartás, más is van-volt ilyen helyzetbe, de mondom, megéri!!
2010. ápr. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!